Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
International Rose Test Garden
Portland

International Rose Test Garden

Ervaar uit de eerste hand waarom Portland bekend staat als 'City of Roses' in haar eigen rozenproeftuin, de oudste officiële tuin in zijn soort in de VS. Het begon allemaal tijdens de Eerste Wereldoorlog toen de tuin voor het eerst werd aangelegd als een toevluchtsoord voor rozen die het risico liepen het slachtoffer te worden van oorlogsbombardementen, wat resulteerde in het uitsterven van veel soorten. Niet alleen hebben de bloemen het noodlot vermeden, maar ze worden tot op heden nog steeds gekweekt en bloeien in Portland (april tot oktober, met een piek in juni). Toegang tot alle 650 soorten is gratis.
Bookable
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Natuurhistorisch museum van Göteborg
Göteborg, Zweden

Natuurhistorisch museum van Göteborg

Het Natuurhistorisch Museum van Göteborg is opgericht in 1833. Het is het oudste museum in de stad. Het toont de wonderen van de natuurlijke wereld met zijn gevarieerde aanbod aan exposities en collecties die verschillende aspecten van biologie, geologie en paleontologie onderzoeken. Van levensechte diorama's van natuurgebieden tot tentoonstellingen van fossielen en mineralen, het museum biedt een fascinerende reis door de tijd en de complexiteit van de natuurlijke omgeving.
Lees meer
Shakespeare’s Globe Theatre
Londen, Verenigd Koninkrijk

Shakespeare’s Globe Theatre

Shakespeare's Globe Theatre is een reconstructie van het originele openluchttheater waar toneelschrijver William Shakespeare voor het eerst veel van zijn beroemde toneelstukken opvoerde, zoals Romeo en Julia, Hamlet en Midsummer Night’s Dream. Aan de oevers van de Theems, op slechts een paar honderd meter afstand van de oorspronkelijke locatie, organiseert The Globe klassieke en moderne interpretaties van Shakespeare's werken en van gloednieuwe toneelstukken. Er is ook een tentoonstelling met audiogidsen beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans, evenals rondleidingen door experts.
Lees meer
Basiliek van Saint-Sernin
Toulouse, Frankrijk

Basiliek van Saint-Sernin

In de basiliek van Saint Sernin, Europa's grootste romaanse kerk, staat de graftombe van Saint Sernin, een bisschop en martelaar die een cruciale rol speelde in de verspreiding van het christendom in Toulouse. Deze prachtige basiliek, die is aangewezen als UNESCO-werelderfgoed, is een bestemming die je niet mag missen. De indrukwekkende plafonds en marmeren decoraties getuigen van haar roemruchte geschiedenis, waaronder haar belangrijke rol als bedevaartsoord.
Lees meer
Dagtrip naar Cinque Terre
Florence, Italië

Dagtrip naar Cinque Terre

Ontdek Cinque Terre, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, met zijn pittoreske pastelkleurige huizen hoog boven de kliffen aan zee tijdens deze rondleiding door de vijf idyllische vissersdorpjes van het oude Italië. Als je de wandelpaden langs de kliffen volgt, zie je een spectaculair uitzicht op dit ongerepte stuk van de Italiaanse Rivièra. Bekijk de hoogtepunten en leer meer over het gebied terwijl je een route van 5,5 km (3,4 mijl) aflegt met je gids. Als je kiest voor de tour zonder te wandelen, wordt in plaats daarvan de trein gebruikt om van het ene naar het andere dorp te reizen.
Bookable
Lees meer