Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Mausoleum van Halicarnassus
Bodrum, Turkije

Mausoleum van Halicarnassus

Het mausoleum van Halicarnassis, één van de zeven wereldwonderen van de antieke wereld, staat er nog steeds, zij het in restanten. Het ware uiterlijk blijft voor velen een raadsel, maar men gelooft dat de beroemde beeldhouwer Skopas zijn talent gaf voor delen van de decoratie, en het was ongetwijfeld extravagant. Tegenwoordig kunnen bezoekers alleen nog maar kijken naar de overblijfselen van de ooit majestueuze muren van het gebouw. De rest is opgeëist door aardbevingen en het verstrijken van millennia.
Lees meer
Venetiaanse kastelen
Santorini, Griekenland

Venetiaanse kastelen

De Venetiaanse heerschappij op Santorini strekte zich uit van 1207 tot 1580. De laatste overblijfselen van deze historische periode leven in de kastelen die verspreid liggen over het hele eiland. Vijf forten zijn te vinden op Santorini in Oia, Pyrgos, Emporio, Akrotiri en Skaros, die gedeeltelijk zijn verwoest door de aardbevingen die het eiland in de 15e en 16e eeuw hebben geschokt. Skaros is waarschijnlijk de belangrijkste en best bewaarde van de vijf kastelen, gebouwd op de top van de gelijknamige rots om het dorp te beschermen tegen aanvallen van piraten. De ruïnes van het eens zo prachtige fort zijn te voet bereikbaar vanaf de Agios Georgios-kerk in Imerovigli, verbonden met Skaros via een wandelpad van 0,5 km en een lange trap.
Lees meer
Jerónimos klooster
Lissabon, Portugal

Jerónimos klooster

In Belém (gelegen ten westen van de stad langs de rivier) ligt het belangrijkste historische monument van Lissabon, en misschien wel het belangrijkste historische monument van Portugal. Hier kun je een weelderige kerk en een kloostertuin zien. Ze zijn gebouwd in de elegante Manuelische stijl aan het begin van de 16e eeuw, toen Portugal een grote zeevarende macht was. Het gotische Jerónimos-klooster ligt op loopafstand van vele andere bezienswaardigheden en is een must op elke reisroute.
Bookable
Lees meer