Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Landelijk park Anaga
Tenerife, Spanje

Landelijk park Anaga

Anaga is een hooglandgebied gelegen in het noordoostelijke deel van Tenerife. De ruige bergen, scherpe toppen en diepe ravijnen bedekt met weelderige laurierbossen maken deze plek uniek in zijn soort. Het is een verborgen parel op minder dan een uur rijden van zowel La Laguna, een UNESCO-werelderfgoed, als de hoofdstad van het eiland, Santa Cruz. Dankzij het koele en vochtige klimaat biedt park Anaga een ongerept landschap met adembenemende wandelpaden, ongerepte stranden, schilderachtige dorpjes en een rijk aanbod aan lokale flora en fauna. Het park heeft een bezoekerscentrum waar lokale gidsen je kunnen aanbevelen welke wandeling het beste bij je past. Alle routes en paden zijn zeer goed aangegeven, en ze bevatten ook kaarten. Een bezoek aan deze unieke oase is een absolute must als je het eiland bezoekt.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
Oceanografisch Museum van Monaco
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Oceanografisch Museum van Monaco

Dit uitstekende museum heeft een wereldwijde reputatie en is gewijd aan alle mariene wetenschappen en presenteert meer dan 6.000 exemplaren. Het was Albert I die het museum in 1910 oprichtte en vandaag de dag zijn de collecties zeefauna van onschatbare waarde en uniek. In het bekende“Aquarium” vind je ongeveer 90 poelen met de meest zeldzame vissoorten in prachtige vormen en kleuren. Het museumgebouw is een attractie op zich. Het ligt aan de klif van Monaco-Ville en is één van de meest fascinerende gebouwen van Monaco.
Lees meer
Dagtrip naar de Vesuvius & Pompeii vanuit Rome
Rome, Italië

Dagtrip naar de Vesuvius & Pompeii vanuit Rome

Verken één van 's werelds meest fascinerende archeologische vindplaatsen tijdens een dagtrip naar Pompeii vanuit Rome. Krijg interessante inzichten van je deskundige gids over de uitbarsting van de Vesuvius die de stad Pompeii en omgeving begroef. Loop door de geplaveide straten om de ruïnes van het forum, het badhuis, individuele huizen en zelfs een bordeel te zien. Maak bovendien een wandeling langs de zijkant van de vulkaan, wandel langs de bergrug, staar naar de krater en geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht over de baai van Napels.
Bookable
Lees meer
Pyynikki
Tampere, Finland

Pyynikki

Pyynikki, gelegen in het westelijke deel van Tampere, nodigt je uit om jezelf onder te dompelen in de betoverende Scandinavische natuur. Dit idyllische gebied staat bekend om het uitgestrekte natuurreservaat Pyynikki, met kronkelende wandelpaden en adembenemende vergezichten. Langs de oevers van het meer Villilänsalmi vormen een jachthaven en twee zandstranden een serene achtergrond, terwijl het nabijgelegen zomertheater Pyynikki een vleugje culturele charme toevoegt aan deze pittoreske oase.
Lees meer