Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Toulon
Provence, Frankrijk

Toulon

Toulon, gelegen aan de oevers van de Middellandse Zee en tegen de ruige achtergrond van kalksteenbergen, is een kleine havenstad, vooral bekend als de basis van de Franse marine en de grootste marinebasis in de Middellandse Zee. Voor een onvergetelijk avontuur met adembenemende uitzichten kun je een ritje maken met de kabelbaan die de Mont Faron in Toulon beklimt. Deze spannende reis brengt je naar de top van de berg, waar je kunt genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de prachtige kustlijn, de bruisende haven en ruige bergketens. Voor wie van stranden houdt, beschikt Toulon over zandstranden en kiezelbaaien die volop mogelijkheden bieden om te zwemmen, te zonnebaden en watersporten te beoefenen. Enkele van de meest populaire stranden in de stad zijn Mourillon, Sablettes en Anse de Méjean.
Lees meer
Auchentoshan-distilleerderij
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

Auchentoshan-distilleerderij

De Auchentoshan-distilleerderij is opgericht in 1823 en verkondigt met trots haar banden met een stad met een geschiedenis als Glasgow, waarbij het etablissement ook een essentieel onderdeel is van het lokale erfgoed. Tijdens verschillende rondleidingen en proeverijen kunnen bezoekers de geschiedenis en het whiskybereidingsproces van deze single malt-distilleerderij ontdekken, terwijl ze zich ook overgeven aan unieke cocktailcreaties en een opmerkelijke geschenkselectie.
Lees meer
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark
Mechelen, België

Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Het Vrijbroekpark ligt aan de rand van de stad en is een groen gebied dat zich over 50 hectaren uitstrekt. Het is de ideale plaats om te wandelen, te sporten of in alle rust weg te dromen op een terrasje. De prachtige rozentuin bezoeken is overigens ook een absolute aanrader! In 2003 werd de tuin zelfs bekroond met de 'Award of Garden Excellence'. Deze nominatie had het ondermeer te danken aan de betoverende geur die er in de tuin hangt, met dank aan meer dan 100 verschillende rozensoorten. Er is ook de nodige aandacht voor informatie: in de hele tuin vind je naambordjes en wandelbrochures. Onlangs keurde de provincieraad enkele nieuwe grondaankopen voor het Vrijbroekpark goed. Zo zal het park in de toekomst een heel stuk groter worden.
Lees meer