Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Prinsentuin
Groningen, Nederland

Prinsentuin

Met een geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw, is de Prinsentuin een historisch monument dat zich vandaag ontvouwt als een rustige oase met een verzorgde tuin en uitnodigende loofgangen. Tegen de schilderachtige achtergrond van de Martinitoren kunnen bezoekers genieten van ontspannen wandelingen en loungen in de theesalon van de tuin. Elke zomer komen hier dichters bijeen om hun werk te presenteren op het speciale festival, dat een passende aanvulling vormt op de pracht van de plek.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Boottochten
Split, Kroatië

Boottochten

De veerhaven van Jadrolinija en de omliggende pieren vormen een toegangspoort tot de omliggende eilanden. Hvar is één van de meest begeerde bestemmingen met historische bezienswaardigheden en prachtige stranden. Brač, een wit kiezelstrand, perfect om te surfen, volgt direct na Hvar. Het eiland Korkula wordt echter vooral bezocht vanwege zijn middeleeuwse torens en muren. Pakketreizen brengen je graag naar verschillende eilanden in slechts één dag.
Bookable
Lees meer
Museum van Rome
Rome, Italië

Museum van Rome

Het Museo di Roma is gehuisvest in het neoklassieke 18e-eeuwse Palazzo Braschi, het voormalige hoofdkwartier van de Nationale Fascistische Partij. Het geniet lovende kritieken voor zijn exclusieve collectie. Het museum bezit ongeveer 40.000 kunstwerken, die allemaal de geschiedenis van Rome van de middeleeuwen tot de 20e eeuw uitbeelden. Na de Tweede Wereldoorlog werden 300 gezinnen naar deze locatie geëvacueerd en veel van de fresco's werden beschadigd door de branden die werden aangestoken om ze warm te houden.
Lees meer
Villa Farnesina
Rome, Italië

Villa Farnesina

Villa Farnesina wordt beschouwd als één van de mooiste creaties van de Italiaanse Renaissance. Het werd gebouwd door Baldassare Peruzzi voor de rijke Sienese bankier Agostino Chigi, genaamd de “magnifico”. Hij leefde het prachtige leven van een koopman uit de Renaissance in een omgeving van pracht en praal en vermaakte kunstenaars, dichters en edelen met weelderige banketten. Het interieur is rijkelijk versierd met fresco's van grote meesters zoals Raphael, Sebastiano del Piombo, Giovanni Antonio Bazzi, bekend als Sodoma, en Peruzzi zelf.
Lees meer