Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Kerk van San Giuliano Martire
Rimini, Italië

Kerk van San Giuliano Martire

San Giuliano Martire is een rooms-katholieke kerk in renaissancestijl die ook dienst doet als museum. De bouw van dit opmerkelijke bouwwerk vond plaats van 1553 tot 1575 en het staat naast een abdij die ooit toebehoorde aan de Benedictijner orde. In het museumgedeelte van de kerk kun je een indrukwekkende verzameling kunstwerken bekijken, waaronder beroemde schilderijen van Paolo Veronese die het martelaarschap van St. Julianus en Bittino da Faenza uitbeelden, die het leven van de heilige illustreren.
Lees meer
Broward Center for the Performing Arts
Fort Lauderdale, Florida

Broward Center for the Performing Arts

Als toonaangevende locatie voor cultuur en kunst organiseert het Boward Center of Performing Arts meer dan 700 shows en evenementen per jaar en heeft het een eigen onderwijsprogramma voor kunststudenten in de VS. Het bevindt zich in het Riverwalk Entertainment District en is een locatie voor talent, muziek en theater die een ideale gelegenheid biedt voor een magische ervaring bij het kijken naar een optreden op het podium.
Lees meer
Malmö Konsthall
Malmö, Zweden

Malmö Konsthall

Malmö Konsthall, één van de grootste tentoonstellingszalen voor hedendaagse kunst in Europa, beheert voortdurend kunst die bezoekers zowel uitdaagt als inspireert. Sinds de opening in 1975 is de visie van architect Klas Anshelm van een “grote lage betonnen doos die openstaat voor het park en het licht van de lucht” werkelijkheid geworden, waardoor een unieke ruimte is ontstaan waarin kunst, architectuur en natuur op harmonieuze wijze samensmelten. Met zijn uitgestrekte tentoonstellingsruimte van 2.000 vierkante meter biedt Malmö Konsthall een platform voor drie tot vier tentoonstellingen per jaar. Deze zorgvuldig samengestelde vitrines tonen een breed scala aan lokale en internationale kunstenaars, wat een dynamische uitwisseling van ideeën en perspectieven bevordert. De opmerkelijke flexibiliteit, royale ruimte en veel natuurlijk licht maken de zaal tot een ideale plek om hedendaagse kunst in al zijn vormen te presenteren.
Lees meer
Prinsentuin
Groningen, Nederland

Prinsentuin

Met een geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw, is de Prinsentuin een historisch monument dat zich vandaag ontvouwt als een rustige oase met een verzorgde tuin en uitnodigende loofgangen. Tegen de schilderachtige achtergrond van de Martinitoren kunnen bezoekers genieten van ontspannen wandelingen en loungen in de theesalon van de tuin. Elke zomer komen hier dichters bijeen om hun werk te presenteren op het speciale festival, dat een passende aanvulling vormt op de pracht van de plek.
Lees meer
Ebba’s House
Malmö, Zweden

Ebba’s House

Ebba's House is een fascinerend museum dat getuigt van het verleden, dat een stukje geschiedenis bewaart en bezoekers een boeiende reis biedt naar het leven van de inwoners van Malmö uit vervlogen tijden. Het huis, oorspronkelijk gebouwd in de 18e eeuw, was eigendom van de familie Olsson. Ebba en haar moeder waren bekwame kantwerksters die vanuit huis werkten. Na het overlijden van haar moeder bleef Ebba alleen in het huis wonen. In 1984 moest Ebba vanwege haar leeftijd verhuizen en schonk ze haar huis genereus aan het Malmö Museum. Na haar overlijden in 1989 verwierf het museum haar oude meubels en restaureerde het huis in de oorspronkelijke staat. In 1991 opende Ebba's House zijn deuren als lokaal historisch museum, waardoor bezoekers een stap terug in de tijd konden nemen en het rijke culturele erfgoed van Malmö konden waarderen.
Lees meer
Dark Sky Park Lauwersmeer
Groningen, Nederland

Dark Sky Park Lauwersmeer

Nationaal Park Lauwersmeer werd in 2016 officieel uitgeroepen tot Dark Sky Park. Het ligt op slechts 45 minuten rijden van Groningen en is vooral bekend om zijn rijke vogelleven en de populaire nachtwandelingen, die een hemelse ontsnapping bieden in een land met verder veel lichtvervuiling. Als één van de meer dan 40 Dark Sky Parks wereldwijd, en de tweede in het land na Boschplaat, belooft het de mogelijkheid om nachtdieren, sterrenbeelden en, in zeldzame gevallen, zelfs het noorderlicht te zien.
Lees meer