Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Boottochten
Perth, Australië

Boottochten

De Swan River baant zich een weg door veel wijken van de stad voordat deze de Indische Oceaan bereikt. De rivier voert je door de wijnregio Swan Valley, het Central Business District en de welvarende buitenwijken van Perth en de havenstad Fremantle. Geniet van het uitzicht en de wind, eet een maaltijd en stop een of twee keer voor een wijnproeverij. Kies een cruise die precies bij je past. Captain Cook Cruises is één van de meest populaire cruisemaatschappijen. Ze verkopen verschillende reispakketten, waaronder pakketten die je langs de herenhuizen in Millionaire's Row of naar de vredige Swan Valley brengen.
Lees meer
Busch Gardens
Tampa Bay, Florida

Busch Gardens

Busch Gardens is het grootste pretpark in de omgeving en onderscheidt zich door de achtbanen en bijna 3.000 levende dieren, te zien in verschillende exposities en shows. SheiKra bezorgt je alle spanning die je aankunt met een daling van 60 meter, 90 graden recht naar beneden, of voor de traditionalisten is er Gwazi, een houten achtbaan met snelheden van meer dan 160 kilometer per uur. Jungala is een attractie waar bezoekers oog in oog kunnen komen te staan met orang-oetans of kunnen touwtrekken met tijgers.
Lees meer
Guggenheim Museum
Bilbao, Spanje

Guggenheim Museum

Het Guggenheim Museum Bilbao opende pas in 1997, maar is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest gerespecteerde en gevierde gebouwen ter wereld. De collectie van het museum richt zich vooral op Amerikaanse en Europese kunst uit de 20e eeuw. Zoals het populaire gezegde luidt: het is niet alleen de buitenkant wat telt, maar het is behoorlijk belangrijk voor dit museum. Architect Frank Gehry ontwierp het gebouw met de visie "de willekeur van de rondingen het licht te laten vangen". Na de opening van het museum werd gezegd dat het gebouw één van de meesterwerken van de 20e eeuw was.
Lees meer