Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Piazza Navona
Rome, Italië

Piazza Navona

Het langgerekte Piazza Navona met zijn drie indrukwekkende fonteinen, waaronder de Fontana dei Quattro Fiumi met de Egyptische obelisk in het midden, is het beroemdste en meest levendige plein van Rome. Het plein is gebouwd in de 1e eeuw na Christus. Het was vroeger een stadion voor atletiekwedstrijden en bood plaats aan meer dan 20.000 toeschouwers. Het decor van barokke architectuur, toeristen, straatartiesten, restaurants en bars maakt het de perfecte setting om van het moment te genieten.
Bookable
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Het magische avondlandschap van Gent
Gent, België

Het magische avondlandschap van Gent

Bij valavond maakt het daglicht in Gent niet enkel plaats voor kunstlicht. Maar ook voor lichtkunst. Straten, pleinen en gebouwen worden in de avondschemering op een artistieke manier in licht en sfeer gehuld. Alsof de hele Arteveldestad zich opmaakt voor theater. Een prachtig schouwspel. Ontdek Gent Verlicht en laat je onderdompelen in deze prachtige avondervaring! Het Gentse Lichtplan heeft zijn oorsprong in 1998. Het uitgangspunt is de stad duurzaam verlichten en rationeel met energie omspringen. Maar tegelijk wordt hiermee de Gentse binnenstad omgetoverd tot een magisch nachtelijk landschap van licht en schaduw. Architecturale accenten, straten, monumenten en pleinen worden op een esthetische manier belicht. Milieubewust verlichten en schoonheid gaan in Gent hand in hand. Briljant toch? Je wordt geprikkeld en gestuurd door het spel van sfeerlicht. En je herontdekt de stad ’s avonds op een geheel andere manier! Met zijn pioniersrol in geïntegreerde stadsbelichting en -verlichting ontving de stad vele prijzen en faam op wereldschaal! Een wijze toer langs de mooist verlichte plekjes en gebouwen? Volg de uitgestippelde lichtwandeling en ga zelf op ontdekking! Je start aan de Kouter voor een wandeltocht van een 5-tal kilometer. De wandeling neemt je mee langs alle highlights van de Gentse stadsverlichting. Als je de volledige toer stapt, reken dan met ongeveer twee uur. En start best niet te laat. Want om klokslag 12 uur ’s nachts maakt de sfeerverlichting plaats voor de functionele verlichting! Plan je de wandeling met één van de gidsen. Of ga zelf op ontdekking en download de kaart op de VisitGent website!
Lees meer
POLIN Museum voor de geschiedenis van Poolse Joden
Warschau, Polen

POLIN Museum voor de geschiedenis van Poolse Joden

Het POLIN Museum herstelt de herinnering aan de rijke, duizend jaar oude geschiedenis van twee volkeren: Polen en Joden. De interactieve expositie neemt je mee op een ongelooflijke reis door de eeuwen heen. Je krijgt de kans om door de straten van een vooroorlogse Joodse shtetl te lopen en te ontdekken hoe Poolse en Joodse culturen zich vermengd hebben. Het gebouw van het museum is zelf een architecturale attractie en een mijlpaal van het moderne Warschau.
Bookable
Lees meer