Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Gordes
Provence, Frankrijk

Gordes

Met zijn honingkleurige stenen huizen en kronkelende straatjes is Gordes een schilderachtig dorp dat talloze toeristen aantrekt die de schoonheid en charme van het Franse platteland willen ervaren. Het dorp ligt op een heuveltop en biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap, met wijngaarden en lavendelvelden, wat bezoekers een werkelijk idyllische ervaring biedt. Gordes herbergt ook verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder het 12e-eeuwse kasteel dat de skyline van het dorp domineert, en de 18e-eeuwse Sénanque-abdij die nog steeds wordt bewoond door cisterciënzermonniken.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Haltia, het Finse natuurcentrum
Helsinki, Finland

Haltia, het Finse natuurcentrum

Het Finse natuurcentrum Haltia is een ecologisch ontworpen natuurcentrum aan de rand van het nationale park Nuuksio, op 40 kilometer van Helsinki. De expositieruimte biedt de meest spectaculaire natuurlijke bezienswaardigheden van Finland. Haltia is een prima startpunt voor elke buitenexcursie in Finland. Andere diensten zijn een terras met uitzicht op het meer, dagelijkse lunch in restaurant, café Haltia, wisselende tentoonstellingen, vergaderzalen, rondleidingen, activiteiten en evenementen.
Lees meer
Museumcomplex Vapriikki
Tampere, Finland

Museumcomplex Vapriikki

De historische fabriekshal van Tampella is nieuw leven ingeblazen als cultureel centrum met een breed scala aan attracties. Binnen de legendarische muren kunnen bezoekers de wonderen van het Natuurhistorisch Museum ontdekken, een duik nemen in de wereld van de postgeschiedenis in het Postmuseum en zich vergapen aan de schoonheid van mineralen in het Mineraalmuseum. Voor sportliefhebbers is de Hockey Hall of Fame een eerbetoon aan de nationale passie voor het spel.
Lees meer
Museum voor arbeidershuisvesting
Helsinki, Finland

Museum voor arbeidershuisvesting

De negen kleine fornuizen van het Worker Housing Museum bieden een kijkje in de geschiedenis van het dagelijks leven in Helsinki. Fornuizen, wastafels en uitschuifbare bedden illustreren het leven van werkende gezinnen in verschillende fases van de jaren 1900. Het museum is gevestigd in een houten huis uit 1909 met traditionele decoratieve planten uit de tuinen van de houten huizen van Helsinki die in de zomer bloeien op de aantrekkelijke binnenplaats. De toegang tot het Worker Housing Museum is gratis.
Lees meer