Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
De sluizen van Berg - het Göta-kanaal
Linköping, Zweden

De sluizen van Berg - het Göta-kanaal

Elk jaar komen er duizenden bezoekers af op de sluizen van Berg, die het hoogtepunt vormen van het Götakanaal. In dit gebied vind je veel restaurants, cafés, minigolf, een jeugdherberg en fietsverhuur. Je kunt ook zwemmen in het Roxen-meer. Het passagiersschip M/S WASA LEJON vertrekt hier dagelijks voor tochtjes over het Göta-kanaal. Als je de sluizen van Berg bezoekt tijdens het herfst- of winterseizoen, dan moet je absoluut langs het Kanaal lopen om te genieten van de magische omgeving en om verliefd te worden op het Zweedse landschap! Dit is een ervaring die je gegarandeerd niet wilt missen! Het is gemakkelijk om naar de sluizen van Berg te reizen, ongeacht of je met de auto, bus of fiets reist. De binnenstad van Linköping is, met een afstand van slechts 11 km, perfect aangesloten op de sluizen van Berg. Ideaal als je een fietstocht of een lange wandeling wilt maken. Vergeet niet om tijdens je bezoek de verbazingwekkende trap van sluizen te bekijken! De sluizen van Berg zijn gezamenlijk de grootste attractie langs het Götakanaal. En als je de omgeving nog verder wilt verkennen, dan raden we je aan om een uitstapje te maken naar Borensberg, slechts 21 km verderop.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Linköpings domkyrka (kathedraal van Linköping)
Linköping, Zweden

Linköpings domkyrka (kathedraal van Linköping)

De kathedraal in Linköping is beter behouden dan de andere middeleeuwse kathedralen in Zweden. Er valt hier heel veel te zien, zoals de Gotische blinde steenbogen en de prachtige glazen sculpturen van Golgotha en Maria, compleet met een prachtig bloemendeken dat vanuit de ramen over de bezoekers is gespannen. De kathedraal van Linköping is 110 meter hoog. De torens zijn 107 meter hoog. Om meer over de geschiedenis van de kathedraal te leren, raden we een rondleiding aan.
Lees meer
Archeologische vindplaats Nea Paphos
Cyprus, Cyprus

Archeologische vindplaats Nea Paphos

Duik in de fascinerende mix van oude Griekse en Romeinse geschiedenis in het archeologische park van Paphos, gelegen in Nea Paphos aan de zuidwestkust van Cyprus. Deze uitgebreide site, die nog steeds wordt opgegraven, omvat een aanzienlijk deel van de oude stad dat dateert uit de prehistorie en zich uitstrekt tot in de middeleeuwen. Nea Paphos, opgericht aan het einde van de 4e eeuw voor Christus, was ooit omringd door formidabele muren en diende als het centrum van het politieke en administratieve leven op Cyprus. Tegenwoordig staat het park bekend om zijn betoverende collectie goed bewaarde mozaïeken die oude Griekse mythen uitbeelden. Deze ingewikkelde en kleurrijke meesterwerken zijn te vinden in de overblijfselen van weelderige Romeinse villa's, die tot de meest opmerkelijke ontdekkingen van het park behoren. Terwijl je door dit UNESCO-werelderfgoed wandelt, dompel je jezelf onder in de rijke geschiedenis en cultuur die het leven van de vroege bewoners van het eiland hebben beïnvloed. Van de godenverering tot de opkomst van vroege christenen, de ruïnes van Nea Paphos bieden een fascinerend inzicht in vervlogen tijden.
Lees meer
Troödosgebergte
Cyprus, Cyprus

Troödosgebergte

Maak een uitstapje naar de bergen om een ander uitzicht op het eiland te ontdekken. De toppen van de Troödos zijn tot bijna 2.000 meter boven zeeniveau en bieden panoramische uitzichten over alle hoeken van het eiland, een koel toevluchtsoord weg van de hitte van de kust en een populaire bestemming om te genieten van de gezonde berglucht en te genieten van de natuur in al haar pracht. Charmante dorpjes, sommige met geplaveide straatjes en bewaard gebleven volksarchitectuur, liggen op terrasvormige hellingen tussen pijnbomen of te midden van wijngaarden en boomgaarden. Dwaal door de dorpswegen in de Solea-vallei, bekend als de “appelvallei” en Marathasa, bekend als “vallei met kersenbomen”. Deze gebieden staan bekend om hun traditionele architectuur en hun Byzantijnse kerken en kloosters. Ontdek het traditionele karakter van de dorpen van het pittoreske Pitsilia, de interessante kerken en de gastvrijheid van hun inwoners en ook de wijndorpen (Krasochoria), bekend om hun wijngaarden en wijn. Een aantal kleine wijnhuizen verwelkomen bezoekers op wijnproeverijen. Klaterende bergbeekjes en liederen van nachtegalen zijn vaak de enige geluiden die de lucht opvullen in een regio waar dichters lyrisch over hebben gewaxt. In het Troödosgebergte zijn de beschilderde kerken van Cyprus te vinden, prachtige voorbeelden van Byzantijnse kunst, waarvan er tien op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Er is veel te doen, van mountainbiken tot tennissen, vissen in één van de dammen of zelfs skiën in de winter. Een reeks wandelpaden voert je door gebieden van uitzonderlijke schoonheid tussen geurende pijnbomen, stromende beekjes en af en toe een waterval, waarbij je pauzeert op een schaduwrijke picknickplaats. Sommige hiervan maken deel uit van het Europese pad E4, een internationaal netwerk van langeafstandswandelroutes die heel Europa doorkruisen. De specifieke klimatologische omstandigheden die zijn ontstaan door de grote hoogten en het bijzondere geologische substraat hebben mogelijk bijgedragen aan de unieke flora in Troodos met bijna 800 verschillende plantensoorten, waarvan er 12 nergens anders ter wereld voorkomen. Met een beetje geluk spot je af en toe een Cypriotische moeflon, een soort wild schaap dat vrij rondloopt in de uitgestrekte bossen. Vogelaars kunnen zeldzame en beschermde adelaars spotten of de kleurrijke hop met een roze lichaam, een zwart-witte kuif en een roep die van kilometers ver te horen is.
Bookable
Lees meer