Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Het Amerikaanse nationale archief
Washington, D.C.

Het Amerikaanse nationale archief

Het Amerikaanse nationale archief bevindt zich dicht bij de National Mall. De originele exemplaren van de Onafhankelijkheidsverklaring, de Grondwet en de Bill of Rights (de eerste tien amendementen in de grondwet) worden voor het publiek tentoongesteld in de hoofdzaal van het gebouw. Bij binnenkomst in de Rotunda for the Charters of Freedom, de hoofdkamer, kun je de belangrijkste documenten van de Verenigde Staten van Amerika bekijken. Fotograferen met flits is verboden!
Bookable
Lees meer
Shipwreck Beach (Navagio)
Zakynthos, Griekenland

Shipwreck Beach (Navagio)

Dit strand is het handelsmerk van Zakynthos. Gelegen in het noordwestelijke deel van het eiland, wordt gezegd dat het Navagio-strand niet alleen het beroemdste strand van Griekenland is, maar ook één van de meest indrukwekkende stranden van de Middellandse Zee. Vroeger werd het Agios Georgios genoemd, maar vanwege een schipbreuk in 1983 heet het strand nu Navagio, wat de Griekse vertaling is van het woord “scheepswrak”. Er zijn twee manieren om dit adembenemende natuurwonder te benaderen: je kunt ofwel per boot reizen en zwemmen in het turquoise water, of met de auto en het strand bewonderen vanaf het speciale uitkijkplatform.
Lees meer