Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Boek een wijnproeverij
Brisbane, Australië

Boek een wijnproeverij

Natuurlijk kun je de beste Australische wijnen krijgen zonder de stadsgrenzen van Brisbane te verlaten. Maar niks is mooier dan de mensen te ontmoeten wiens handen de wijn hebben gemaakt, en de sfeer van een weelderige wijnmakerij op te snuiven. Boek een tour of stap in een auto met een chauffeur en vergeet niet een picknickmand mee te nemen. We raden je aan naar het zuiden te gaan om de wijn-, bier- en gedistilleerde drankenmakers van de Scenic Rim te ontdekken.
Bookable
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Lérins eilanden
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Lérins eilanden

De eilanden L’île Sainte-Marguerite en L’île Saint-Honorat zijn twee prachtige uitjes vanuit de stad Cannes. Op slechts een boottochtje verwijderd van de haven, achter de paleisachtige bioscoop, kun je naar deze eilanden reizen, die respectievelijk vijftien en dertig minuten verwijderd zijn van Cannes. L’île Sainte-Marguerite was vroeger een gevangeniseiland, waar in de 17e eeuw een mysterieuze, gemaskerde gevangene werd vastgehouden. Het vredige, met bloemen versierde eiland Saint-Honorat herbergt een klooster.
Lees meer
Vaar over de Binnendieze - 's-Hertogenbosch
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Vaar over de Binnendieze - 's-Hertogenbosch

Eén van de grootste toeristische trekpleisters van 's-Hertogenbosch. De Binnendieze is eeuwenoud en bestaat uit alle waterwegen binnen de stadsmuren. Bezoekers kunnen door 's-Hertogenbosch varen in een opvallende boot met open dak. Ze kunnen genieten van verschillende monumenten, karakteristieke oude en moderne gebouwen, de waterwegen en de prachtige vestingwerken. De Binnendieze is sinds 1972 beschermd stadsgebied.
Lees meer
Taronga Zoo
Sydney, Australië

Taronga Zoo

Taronga Zoo is een heerlijke veerboottocht over de haven vanaf Circular Quay. De bekroonde dierentuin biedt een spectaculair uitzicht op de haven en heeft meer dan 4.000 dieren. Kangoeroes, koala's, vogelbekdieren, wombats, wallaby's, emoes en krokodillen leven zij aan zij met gorilla's, tijgers, sneeuwluipaarden, beren, chimpansees, giraffen, zebra's en olifanten in deze zoölogische tuin. De dierentuin is een must voor gezinnen en mensen van alle leeftijden. Mis de geweldige vogel- en zeehondenshows niet.
Bookable
Lees meer
WILD LIFE Sydney Zoo
Sydney, Australië

WILD LIFE Sydney Zoo

Beleef een dierenavontuur in de outback precies in het midden van de stad. Loop door verschillende Australische habitats en ontmoet enkele van de meest geliefde, gevreesde en unieke inheemse dieren. Maak kennis met de enorme krokodil genaamd Rex, begroet kangoeroes, wallaby's en emoes, ontmoet knuffelige koala's, prachtige vlinders en meer! WILD LIFE Sydney Zoo biedt interactieve displays en dagelijkse gesprekken met de verzorgers. Je kunt zelfs boven Rex vliegen met de WILD Flight zip-line.
Bookable
Lees meer