Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
EMMA – Espoo Museum of Modern Art
Helsinki, Finland

EMMA – Espoo Museum of Modern Art

EMMA is gevestigd in het expositiecentrum WeeGee, een mijlpaal van het Finse modernisme en een voormalige drukkerij in het grootstedelijk gebied van Helsinki. De strakke architectuur versterkt de ervaringsgerichte presentatie van EMMA'S tentoonstellingsprogramma en twee collectietentoonstellingen die permanent te zien zijn: een gecureerde selectie uit de Saastamoinen Foundation Art Collection en Tapio Wirkkala Rut Bryk Foundation Collection, die Fins design tentoonstelt in EMMA's Visible Storage.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Evenementen
Cyprus, Cyprus

Evenementen

Bekende evenementen en festivals creëren overal op het eiland een levendige en kleurrijke sfeer. Eén van de mooiste evenementen is het carnaval, dat in februari en maart in alle steden plaatsvindt. Het Bloemenfestival, dat elk jaar in mei plaatsvindt, viert de schoonheid van de lente met een bloemententoonstelling over de rijke verscheidenheid aan authentieke wilde flora van Cyprus. Het hele jaar door verrijken muziek-, dans- en theaterfestivals, opera's, oud drama en moderne balletten de culturele kalender van Cyprus. Atletische evenementen zoals regatta's, wielerwedstrijden, de Cyprus Rally, de internationale Open Marathon, beachvolleytoernooien en sportevenementen met wedstrijden in boksen, karate, triatlon, marathon, schieten, ritmische gymnastiek en wielrennen zijn slechts enkele van de jaarlijkse atletiekevenementen die in elke uithoek van Cyprus plaatsvinden.
Lees meer
Golden Gate Bridge
San Francisco, Californië

Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge, een wonder van moderne techniek, werd voltooid in 1937 en is de meest gefotografeerde brug ter wereld. De rood-oranje torens en uitgestrekte hoofdkabels gloeien in de zon, als ze niet worden omarmd door dichte mist. Rijd, wandel of fiets over dit door de mens gemaakte wonder - de uitzichten zijn gewoonweg spectaculair. De naam Golden Gate werd in 1846 door kapitein John C. Frémont gegeven aan de zeestraat die de San Francisco Bay en de Stille Oceaan met elkaar verbindt. Hij vergeleek het met de Gouden Hoorn van de Bosporus toen hij zich kostbare vracht voorstelde die van en naar San Francisco voer. Hier kun je foto's maken van de Golden Gate Bridge: Battery Spencer (noordzijde) Het is waarschijnlijk de meest klassieke hoek van hoog boven de weg. Best bereikbaar met de auto. Golden Gate Overlook en bezoekerscentrum Hier is voldoende parkeergelegenheid. De beste plek als je van plan bent om te voet of met de fiets de brug over te steken. Presidio, Marshall Beach De hele kustzijde van het Presidio biedt uitstekende uitzichten, maar Marshall Beach wint. Marshall Beach is ook een beroemd nudistenstrand, dus let op waar je de camera op richt!
Bookable
Lees meer
Dagtrip naar de Vesuvius & Pompeii vanuit Rome
Rome, Italië

Dagtrip naar de Vesuvius & Pompeii vanuit Rome

Verken één van 's werelds meest fascinerende archeologische vindplaatsen tijdens een dagtrip naar Pompeii vanuit Rome. Krijg interessante inzichten van je deskundige gids over de uitbarsting van de Vesuvius die de stad Pompeii en omgeving begroef. Loop door de geplaveide straten om de ruïnes van het forum, het badhuis, individuele huizen en zelfs een bordeel te zien. Maak bovendien een wandeling langs de zijkant van de vulkaan, wandel langs de bergrug, staar naar de krater en geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht over de baai van Napels.
Bookable
Lees meer
Expositiecentrum WeeGee
Helsinki, Finland

Expositiecentrum WeeGee

WeeGee is een museum-, expositie- en evenementencentrum in Espoo. Het herbergt vier musea: EMMA – Espoo Museum of Modern Art, KAMU – Espoo City Museum, het Fins speelgoedmuseum Hevosenkenkä en het Fins Horologiemuseum. WeeGee herbergt ook de EMMA-winkel en een café en restaurant Lumière WeeGee. Op het erf staat het Futuro-huis, ontworpen door architect Matti Suuronen, dat van mei tot september open is voor het publiek. WeeGee biedt bezoekers het hele jaar door ervaringen en inspiratie.
Lees meer