Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Rots van Aphrodite
Cyprus, Cyprus

Rots van Aphrodite

De rots van Aphrodite is een fascinerende geologische formatie gelegen langs de prachtige kustlijn van Zuidwest-Cyprus, tussen Paphos en Limassol. Deze zeestapel is niet alleen beroemd om zijn natuurlijke schoonheid, maar heeft ook een grote mythologische betekenis als de vermeende geboorteplaats van Aphrodite, de Griekse godin van liefde en schoonheid. Volgens de legende kwam Aphrodite uit het zeeschuim tevoorschijn en werd op een schelp naar dit strand begeleid. Het gebied wordt ook geassocieerd met de Byzantijnse held Digenis Akritas, die de gigantische rotsen naar verluidt de zee in heeft geslingerd om Cyprus te beschermen tegen Saraceense Arabische indringers. Deze act gaf de site de naam Petra tou Romiou, wat “rots van de Griek” betekent. Bezoekers van de rots van Aphrodite zwemmen vaak rond de rots, omdat ze geloven dat drie keer zoiets zegeningen kan opleveren, zoals eeuwige jeugd, schoonheid, geluk, vruchtbaarheid en ware liefde.
Lees meer
Exarcheia
Athene, Griekenland

Exarcheia

Exarcheia, de anarchistische wijk van Athene, heeft de jeugd van de stad vele malen zien opstaan tegen de macht en het onrecht, en het is helaas ook het theater van politiek drama geweest. Hoewel Exarcheia zijn rebelse ziel intact heeft gehouden en sporen en straatkunst op zijn muren heeft bewaard als getuigenis van zijn onrustige verleden, is het gebied een beetje verzacht en een beetje hipster geworden. Het is een coole plek om rond te hangen, te wandelen, de lokale bevolking te ontmoeten en een kopje koffie of een drankje te drinken rond het centrale plein.
Lees meer
Denver Arts Week (november)
Denver, Colorado

Denver Arts Week (november)

Elk jaar in november komen de kunstdistricten van Denver tot leven met meer dan 300 evenementen voor kunstliefhebbers. Van de intieme galeries en theaters tot de iconische musea en unieke podia voor podiumkunsten, er is voor elk wat wils. Verken de levendige kunstwijken, bekijk prachtige museumtentoonstellingen en buitensculpturen, dompel jezelf onder in de podiumkunsten, laat je inspireren op literaire en filmevenementen en neem zelfs je eigen kunst mee naar huis.
Lees meer
Piraterijmuseum in Castillo de Santa Barbara
Lanzarote, Spanje

Piraterijmuseum in Castillo de Santa Barbara

Het 16e-eeuwse Santa Barbara-kasteel op Lanzarote werd niet alleen gebouwd om het eiland te verdedigen tegen pirateninvasies, maar ook om de lokale bevolking een veilige haven te bieden tijdens dergelijke aanvallen. Tegenwoordig is in dit opmerkelijke fort het Piraterijmuseum gevestigd, waar bezoekers zich kunnen verdiepen in de fascinerende geschiedenis van piraterij en maritieme conflicten op het eiland. Het kasteel ligt bovenop een vulkanische top en biedt adembenemende uitzichten op het omringende landschap.
Lees meer
Pardelas Park
Lanzarote, Spanje

Pardelas Park

Pardelas Park, een traditionele Canarische boerderij op Lanzarote, biedt kinderen een unieke kans om contact te maken met de natuur door middel van een verscheidenheid aan activiteiten. Het park is ontworpen voor jonge bezoekers en biedt kinderen de mogelijkheid om op ezels te rijden, dieren te voeren en te aaien en zelfs pottenbakken uit te proberen. Deze leerzame en vermakelijke ervaring is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een interactief en leuk dagje uit. Terwijl de kinderen bezig zijn met ontdekken en leren, kan de rest van het gezin ontspannen in het restaurant van het hotel, waar heerlijke lokale tapas en wijn op je wachten.
Lees meer