Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Christelijke wijk
Jeruzalem, Israël

Christelijke wijk

Gebouwd rond de Heilig Grafkerk, in het noordwestelijke deel van de oude stad, herbergt het gebied verschillende christelijke bezienswaardigheden. Er zijn hier maar weinig huizen te vinden. Er zijn vooral religieuze gebouwen, onderwijsvoorzieningen en een overvloed aan cafés, restaurants en winkels. De straten zitten vol met verkopers. Het is vooral de moeite waard om de omgeving van Mauristan te verkennen, waar veel winkels en kleurrijke kraampjes te vinden zijn. Het gebied werd gebruikt als markt tijdens het Romeinse Rijk en bood onderdak aan kerken en hospices tijdens de kruistochten (in het Perzisch betekent “Mauristan” ziekenhuis).
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Piazza Tre Martiri
Rimini, Italië

Piazza Tre Martiri

Ooit een oud Romeins forum waar Julius Caesar op beroemde wijze pauzeerde na het oversteken van de Rubicon, is wat nu bekend staat als Piazza Tre Martiri meerdere keren van naam veranderd. Het ligt in het hart van Rimini en dient als het belangrijkste plein van de stad en een bruisend ontmoetingspunt voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Dit levendige plein herbergt een breed scala aan winkels, kantoren, koffiebars en banketbakkers. De iconische klokkentoren, die dateert uit 1547, heeft een zonne- en maankalender uit 1750.
Lees meer
De stranden van Málaga
Málaga, Spanje

De stranden van Málaga

Malaga strekt zich uit langs de Promenade van Pablo Ruiz Picasso en beschikt over kilometers prachtige zandstranden, geflankeerd door een scala aan charmante restaurants en bars. Tot de meest geliefde strandbestemmingen van de stad behoren La Malagueta en La Caleta. Deze twee pittoreske stranden bieden een scala aan handige faciliteiten, waaronder douches, toiletten, ligbedden en meer, wat zorgt voor een heerlijke en comfortabele strandervaring voor bezoekers.
Lees meer
Oude binnenstad
Rijeka, Kroatië

Oude binnenstad

Ervaar de mysterieuze kant van Rijeka, wat een verhaal vertelt van oudsher, het verhaal over de oude Romeinen die het paleolithische en neolithische Rijeka van de rand van de huidige stad dichter bij de zee hebben gebracht. Dit betekent dat je vanaf de hoofdpromenade van Rijeka, Korzo, de doorgang onder de stadstoren binnenstapt die naar het “oude Rijeka” leidt. Het is voldoende om door slechts een paar meter lange “kleine tunnel” te gaan om kennis te maken met de geschiedenis van Rijeka die zo mooi is opgenomen in het heden.
Lees meer