Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Museum van beeldende kunst
Bilbao, Spanje

Museum van beeldende kunst

Het Museo de Bellas Artes heeft een uitzonderlijke collectie traditionele werken van bekende meesters zoals El Greco, Goya, Gauguin, Francis Bacon, Picasso en Velazquez. Het tijdperk van de collectie begint in de Middeleeuwen tot aan de hedendaagse kunst van nu. Het museum bestaat al sinds 1908 en begon als één van de eerste beeldende kunstmusea ter wereld. De populariteit van het museum zorgde voor de uitbreiding van het gebouw met een ander deel waarin de rest van de kunst tentoongesteld kon worden.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Ribersborgs Kallbadhus
Malmö, Zweden

Ribersborgs Kallbadhus

De openluchtbaden van Ribersborgs, opgericht in 1898, zijn een geliefde attractie geworden voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Deze idyllische locatie biedt bezoekers de perfecte gelegenheid om te genieten van zoutwaterzwemmen en sauna-ervaringen. Te midden van de vredige sfeer kunnen gasten ontspannen, ontgiften en de rustgevende warmte van de sauna's omarmen. En na een verfrissende duik of een rustgevende saunasessie kunnen gasten genieten van een kopje koffie of genieten van een maaltijd in het charmante café.
Lees meer
Keauhou
Big Island, Hawaii

Keauhou

Voor bezoekers in Keauhou is nooit een tekort aan activiteiten. Net ten zuiden van het historische dorp Kailua is het Keauhou-gebied één van de meest bezochte bestemmingen van Hawaï geworden. De wateren zijn perfect om te snorkelen, duiken en kajakken. Geniet van een combinatie van golfbanen, spa's en uitstekende resortrestaurants op het land. Spot 's nachts mantaroggen terwijl ze langs de kust bewegen om zich te voeden met microscopisch plankton, en misschien zie je zelfs duttende honu (Hawaïaanse groene zeeschildpadden) in de ondiepe getijdenpoelen.
Lees meer
Wetenschapscentrum Vattenhallen
Malmö, Zweden

Wetenschapscentrum Vattenhallen

Op slechts 20 minuten rijden van Malmö, in de charmante stad Lund, ligt Vattenhallen, een leuk wetenschapscentrum dat een meeslepend en leerzaam avontuur belooft voor zowel kinderen als volwassenen. Ontdek de fascinerende tentoonstellingen die de wonderen van wetenschappelijke ontdekkingen tonen, zodat je je kunt verdiepen in de ingewikkelde werking van de natuurlijke wereld. Laat je verrassen door boeiende shows die de mysteries van het universum onthullen in het ultramoderne planetarium, waar je getuige kunt zijn van het oogverblindende spektakel van sterren en sterrenstelsels. Ga zelf aan de slag met de spannende uitdaging van het afschieten van protonen en test je vaardigheden en kennis in een spannende zoektocht. Neem het op tegen de DigiWall en neem deel aan een vriendschappelijke wedstrijd met een vriend terwijl je door een digitale klimmuur navigeert die je grenzen verlegt. En laat je creativiteit en technische vaardigheden de vrije loop door een raket te bouwen met behulp van het innovatieve 4DFrame-systeem.
Lees meer
Doña Casilda Iturrizar park
Bilbao, Spanje

Doña Casilda Iturrizar park

Het Doña Casilda Iturrizar park is de grootste groene ruimte van de stad, gelegen aan de Paseo Don Jose Anselmo Clavé, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het park werd in 1907 aangelegd door de architect Ricardo Bastida. Als je door dit park wandelt kom je een waterfontein, een basketbalveld en een paviljoen voor live optredens tegen. Als de routebeschrijving onduidelijk is, kun je altijd een local vragen naar 'el parque de los patos', of het park met de eenden, zoals het liefkozend wordt genoemd.
Lees meer
Santiago kathedraal
Bilbao, Spanje

Santiago kathedraal

De kathedraal van Santiago is een rooms-katholieke kerk in Bilbao. De tempel is ingewijd ter ere van de apostel Sint Jacobus de Grote, Santiago in het Spaans, de patroonheilige van Bilbao. De gotische architectuur dateert uit de 15e eeuw en is daarmee de oudste kerk in Bilbao. Het is door de jaren heen verschillende keren vernieuwd. Er zijn verschillende redenen waarom dit zo'n eigenaardige kerk is. Zo is het niet in één stijl gebouwd, maar een combinatie van drie. Er is een gotische kloostergang, een renaissancistische portiek en een neogotische torenspits.
Lees meer