Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Tori Quarters
Helsinki, Finland

Tori Quarters

Bezoek Tori Quarters in het historische centrum van Helsinki om het hart van de oude stad te ontdekken en de nieuwe drukte van de stad te ontmoeten. De historische gebouwen van Tori Quarters, die al meer dan 40 jaar worden gebruikt als administratiekantoren, worden nu gerenoveerd, waardoor nieuwe ruimtes worden geopend voor zowel nieuwe bedrijven als inwoners en reizigers uit Helsinki. In de buurt vind je een groeiend aantal cafés, restaurants, designboetieks, handwerkwinkels, bedrijven uit de creatieve sector en vernieuwde openbare ruimte.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Manege & Artilleriemanege van het Militair Museum
Helsinki, Finland

Manege & Artilleriemanege van het Militair Museum

De tentoonstelling in de Manege Finse defensiemacht 100 Jaar Oorlog en Vrede van het Militair Museum schetst de oorlogen die Finland heeft gevoerd tijdens zijn onafhankelijkheid: de burgeroorlog in 1918, de winteroorlog in 1939–40, de vervolgoorlog in 1941–44 en de Laplandoorlog in 1944–45. De tentoonstelling gaat verder in het aangrenzende gebouw, Artillery Manege, en vertelt het verhaal van de Finse strijdkrachten in de naoorlogse periode tot op de dag van vandaag.
Lees meer
Centraal Museum
Utrecht, Nederland

Centraal Museum

Het Centraal Museum is het oudste stadsmuseum van Nederland en biedt de meest boeiende verkenning van de Utrechtse geschiedenis door middel van kunst en vormgeving. Het museum toont opmerkelijke werken van verschillende lokale en internationale kunstenaars, waaronder meubels ontworpen door Gerrit Rietveld, een bekende lokale ontwerper. Het Centraal Museum organiseert ook regelmatig tijdelijke tentoonstellingen, die zowel de lokale bevolking als toeristen aantrekken. Het gebouw zelf, gelegen in het Museumkwartier, is opmerkelijk, met een prachtige tuin, een restaurant en een prachtige museumwinkel. Als je grote toeristische drukte wilt vermijden, kun je het museum het beste doordeweeks bezoeken.
Lees meer
Bezoek een traditioneel Keltische juwelier
Galway & The West, Ierland

Bezoek een traditioneel Keltische juwelier

Ervaar het rijke erfgoed en de kunst achter een tijdloze klassieker, handgemaakt in Ierland, met een bezoek aan Thomas Dillons, de oorspronkelijke makers van de Claddagh-ring. Met twee handen die een gekroond hart omhelzen, symboliseert de Claddagh-ring liefde, loyaliteit en vriendschap, vaak gebruikt als verlovingsring. Deze traditie vindt zijn oorsprong in het schilderachtige vissersdorpje Claddagh, waar een hechte gemeenschap van Iers sprekende families hun eigen “koning” blijft kiezen.
Lees meer