Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Keauhou
Big Island, Hawaii

Keauhou

Voor bezoekers in Keauhou is nooit een tekort aan activiteiten. Net ten zuiden van het historische dorp Kailua is het Keauhou-gebied één van de meest bezochte bestemmingen van Hawaï geworden. De wateren zijn perfect om te snorkelen, duiken en kajakken. Geniet van een combinatie van golfbanen, spa's en uitstekende resortrestaurants op het land. Spot 's nachts mantaroggen terwijl ze langs de kust bewegen om zich te voeden met microscopisch plankton, en misschien zie je zelfs duttende honu (Hawaïaanse groene zeeschildpadden) in de ondiepe getijdenpoelen.
Lees meer
Hawaii Volcanoes Nationaal park
Big Island, Hawaii

Hawaii Volcanoes Nationaal park

Je hebt de unieke kans om één van de krachtigste, mooiste processen van de natuur te zien terwijl de aarde zich ontvouwt om haar magma uit de vulkanen vrij te maken. Als één van de meest actieve vulkanen op aarde is de Kīlauea-vulkaan altijd één van de grootste attracties van Big Island. De reputatie gaat er ook aan vooraf als heilige plaats voor inheemse Hawaiianen. Bewonder de actieve Mauna Loa, kom meer te weten over vulkanologie in het Jaggar Museum, maak een selfie op het uitkijkpunt met uitzicht op de Halema'uma'u-krater. De lange, ondergrondse grot gevormd door oude stromende lava, genaamd de Thurston Lava Tube (Nāhuku), is een andere must om te zien.
Lees meer
Marmontstraat
Split, Kroatië

Marmontstraat

Het populairste winkelgebied in Split voor designartikelen is de met marmer omzoomde straat van Marmont. Op Marmontova ulica (zoals het in het Kroatisch bekend is) vind je sieraden, kleding, schoenen en andere goederen van ambachtelijke merken en merken voor de massamarkt. De straat, die zich uitstrekt vanaf het Oude Paleis, is gereserveerd voor voetgangers. Bezoek de meer dan 100 jaar oude apotheek Varoš, evenals kunstgalerieën en een populaire vismarkt.
Lees meer