Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Kliffen van Los Gigantes
Tenerife, Spanje

Kliffen van Los Gigantes

Los Gigantes is een kustplaats in de gemeente Santiago de Teide. Het resort is beroemd om zijn imposante kliffen die tot 600 meter boven zeeniveau uitsteken. Deze rotsformaties strekken zich uit langs een aanzienlijk deel van de kustlijn en bieden adembenemende uitzichten. Volgens de lokale bevolking zijn de kliffen van Los Gigantes heilig, omdat ze het einde van de wereld symboliseren. In deze badplaats wonen bijna 2.700 mensen. Het heeft een jachthaven en een zwart zandstrand. Er is ook een promenade met talloze cafés en restaurants. De kliffen zijn gemakkelijk vanaf de zee te bewonderen, maar vanwege hun formidabele natuur en ruige terrein is het fysiek uitdagender om de top te bereiken.
Lees meer
Agia Anna kerk
Agia Napa – Protaras, Cyprus

Agia Anna kerk

Deze 13e-eeuwse Byzantijnse kapel in het centrum van Paralimni is gebouwd met lokale kalksteen. Het is gewijd aan Moeder Maria, maar wordt ook wel 'Agia Anna' genoemd, een naam die eraan werd gegeven bij de restauratie. De oorspronkelijke kapel was versierd met fresco's, die op tragische wijze werden vernietigd en slechts enkele overblijfselen tonen hun vroegere bestaan. De kapel doet nu dienst als kerkelijk museum waar iconen uit de 16e en 19e eeuw, heilige relikwieën en oude boeken worden tentoongesteld.
Lees meer
Griftpark
Utrecht, Nederland

Griftpark

Het Griftpark is een fantastische plek waar je even kunt ontsnappen aan de stad. Het park beschikt over een klein zwembad, een kinderboerderij met handwasstations en een café. In de zomer gebruiken de lokale bewoners de aangewezen picknickplaatsen aan het water om te genieten van de zonnige dagen van Utrecht, terwijl ze in de herfst of winter genieten van de serene sfeer van de tuinen en de grasvelden bij de vijver. Voor het jongere publiek is er een ijsbaan, een basketbalveld en een speeltuin.
Lees meer
Agios Georgios kerken
Agia Napa – Protaras, Cyprus

Agios Georgios kerken

Het stadsplein van Paralimni wordt gedomineerd door de grootstedelijke driebeukige kerk gewijd aan St. George, de beschermheilige van de stad. De kerk werd in 1966 voltooid in een traditionele Byzantijnse stijl en staat vol met hedendaagse fresco's. Het indrukwekkende fresco dat de koepel siert, toont de “Almachtige” omringd door de aartsengelen, de profeten en talrijke heiligen. De gotische kerk van St. George bevindt zich naast de metropolitaanse kerk op het centrale plein van Paralimni. Volgens een marmeren inscriptie werd de kerk in 1859 gebouwd op de plaats van een oudere Byzantijnse kerk, waarvan delen in deze kerk zijn verwerkt. Een deel van de noordelijke muur is bedekt met een groot fresco waarop St. George een draak doodt.
Lees meer