Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Piazza Cavour
Rimini, Italië

Piazza Cavour

Wanneer je de historische stad Rimini verkent, is Piazza Cavour een uitstekend startpunt voor jouw wandeling. Dit plein, ooit een bruisende markt, is uitgegroeid tot één van de bruisende sociale centra van de stad. In de periferie vind je een scala aan bars en winkels. Aan de ene kant van het plein vind je enkele opmerkelijke historische gebouwen, waaronder Palazzo Garampi, Palazzo Arengo en Palazzo Podestà. In het hart van dit alles staat de Fontana della Pigna, die in zijn huidige vorm een bewijs is van de blijvende geschiedenis van deze plek, die dateert uit de Romeinse tijd.
Lees meer
Basiliek van Begoña
Bilbao, Spanje

Basiliek van Begoña

Je vindt de basiliek van Begoña in de Calle Virgen de Begoña op de top van een heuvel. De bouw van de kerk begon in 1511 en algemeen wordt aangenomen dat de Maagd Maria precies op die plek verscheen. Je kunt zien dat de kerk nog steeds belangrijk is voor de zeelieden van Bilbao. Er zijn nog steeds schepen die vernoemd zijn naar de kerk, Virgen de Begoña of gewoon Begoña, de patroonheilige van Biskaje. Ervaar de geschiedenis zelf wanneer je door de deuren van deze basiliek loopt.
Lees meer
Alcatraz
San Francisco, Californië

Alcatraz

Eens een federale gevangenis die gevaarlijke en beruchte criminelen huisvestte, verwelkomt Alcatraz (The Rock) nu toeristen in de celblokken die ooit werden bewoond door mensen als Al Capone, Machine Gun Kelley en de Birdman of Alcatraz. Zelfgeleide audiotours bevatten dramatische verhalen over de grimmige geschiedenis van Alcatraz, inclusief realistische geluidseffecten die je in de gevangenis zou horen. Afgezien van het gevangeniscomplex zelf, functioneert Alcatraz Island als een nationaal park. Je kunt een hele dag wandelen, genieten van het uitzicht vanaf meerdere observatiepunten en genieten van de natuurlijke schoonheid.
Bookable
Lees meer
Colección del Museo Ruso
Málaga, Spanje

Colección del Museo Ruso

Verscholen in deze culturele buitenpost ligt een unieke en opmerkelijke collectie kunst afkomstig van het Leningrad Staatsmuseum. Hier kunnen bezoekers zich verdiepen in de essentie van de culturele ziel van Rusland, van de grootsheid van paleisachtige kunst tot de creativiteit van postmoderne uitingen. Naast de permanente en wisselende tentoonstellingen wordt de ervaring verrijkt met lezingen, voordrachten en uitvoeringen van klassieke muziek en folklore, die een uitgebreid en meeslepend begrip bieden van verschillende facetten van Russische kunst.
Lees meer