Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Landpoort & stadsmuren
Zadar, Kroatië

Landpoort & stadsmuren

Overal in Zadar zijn nog sporen van de oude stadsmuren te vinden, met enkele delen die dateren uit de Middeleeuwen en een groter deel gebouwd tijdens de Venetiaanse controle over de stad als een fort tegen de Turken. Naast enkele delen van de vorige muren, zijn er nog acht poorten die werden gebruikt als toegang tot de stad, waarvan de meest uitgebreide de landpoort is. Gelegen tegenover de kleine Foša haven, is Land Gate versierd met enkele van de mooiste Dalmatische decoraties in renaissancestijl, waaronder afbeeldingen van St. Crysogonus en de leeuw van St. Mark.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Kathedraal van Pisa & Baptisterium van St. John
Pisa, Italië

Kathedraal van Pisa & Baptisterium van St. John

De doopkapel van Pisa (Battistero di San Giovanni) deelt het terrein met de Duomo van Pisa (waar de scheve toren staat). Het duurde meer dan twee eeuwen om het te voltooien. Deze verbazingwekkende marmeren doopkapel is de grootste in heel Italië en dateert uit de 12e eeuw. Kom vroeg in de ochtend langs om de geweldige akoestiek te ervaren zonder het gezoem van het publiek. De kathedraal is een ongelooflijk kunstwerk met meer dan duizend jaar geschiedenis, en het ontwerp heeft invloed gehad op vele andere gebouwen in het hele land.
Lees meer
Tuttomondo van Keith Haring
Pisa, Italië

Tuttomondo van Keith Haring

De Tuttomondo muurschildering (“All World”) vormt een leuk contrast met de historische bezienswaardigheden van de stad. Felle kleuren en leuke vormen bedekken een hele zijkant van een huis vlak bij Piazza Vittorio Emanuele II. Staar er lang genoeg naar om enkele van de niet zo voor de hand liggende details te zien die Keith Haring in het kunstwerk heeft aangebracht. Keith Haring schilderde de muurschildering in 1989 en dit is één van zijn laatste openbare kunstwerken.
Lees meer