Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Het Canal du Midi: de droom van de zonnekoning
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Het Canal du Midi: de droom van de zonnekoning

Dit nooit geëvenaarde bouwkundig kunstwerk, een technisch en menselijk hoogstandje uit de 17e eeuw, verbindt de Atlantische Oceaan met de Middellandse Zee. Bruggen, sluizen, sluisladders, ronde sluis: duizenden mannen hebben aan de constructie meegeholpen. De uitvinder Pierre Paul Riquet is overleden voordat zijn meesterwerk af was. Hij stierf geruïneerd; deze man met een visie heeft een kanaal gerealiseerd waarvan het commerciële gebruik nu is vervangen door een riviertoerisme, met fietsverkeer langs de oevers en vermaak op het water (muzikale cruises) of aan het water. Het meer dan 350 jaar oude kanaal is op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.
Lees meer
Saint-Rémy-de-Provence
Provence, Frankrijk

Saint-Rémy-de-Provence

Saint-Rémy-de-Provence is een charmant middeleeuws stadje aan de voet van het Alpilles-gebergte en omgeven door weelderige velden met olijfbomen, wijngaarden en lavendelvelden. De stad staat bekend om zijn pittoreske smalle straatjes, prachtig bewaard gebleven historische gebouwen en levendige culturele scene. Saint-Rémy herbergt een aantal indrukwekkende Romeinse ruïnes, waaronder de oude stadsmuren en de overblijfselen van een Romeins aquaduct. Het is ook bekend als de geboorteplaats van Nostradamus, de beroemde Franse astroloog en arts. Bezoekers kunnen ook de musea, galerieën en studio's van de stad verkennen om het werk van hedendaagse kunstenaars te ontdekken, geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid en het culturele erfgoed van het gebied.
Lees meer
L'Isle-sur-la-Sorgue
Provence, Frankrijk

L'Isle-sur-la-Sorgue

L'Isle-sur-la-Sorgue, bekend als het “Venetië van de Provence”, is een charmant stadje gelegen aan een reeks grachten met leuke winkeltjes, cafés en restaurants. De stad is beroemd om zijn antiekmarkt, die bezoekers van over de hele wereld trekt. De markt vindt plaats op zondag en omvat meer dan 300 antiquairs die alles verkopen, van vintage kleding en meubels tot zeldzame boeken en schilderijen. L'Isle-sur-la-Sorgue herbergt ook verschillende kunstgalerieën en musea, waaronder het Musée du Papier, dat de geschiedenis van de papierproductie in de regio verkent. Bezoekers van L'Isle-sur-la-Sorgue kunnen ook genieten van buitenactiviteiten zoals kajakken en wandelen, en van het verkennen van de nabijgelegen lavendelvelden en wijngaarden.
Lees meer
100 % vermaak
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

100 % vermaak

Droomt u van een vakantiebestemming waar u alles kunt doen waar u maar zin in heeft? Cap d’Agde Méditerranée heeft een heel compleet activiteitenaanbod: onder en op het water, kitesurf, stand up paddle, zeilen, etc. Er zijn ook pretparken met een waterthema, zoals Aqualand of Captain Jako. Op het vaste land is er het Europark of l’Ile des Loisirs voor de sensatiezoekers en voor de iets mindere waaghalzen is er het Europark indoor en Dino-Land, maar er zijn ook minigolfparken of boomklimparcoursen in Agde, Portiragnes en Montagnac en mountainbike- of fietspaden (500km) in de steden of langs het Canal du Midi. Er worden ook veel sporten aangeboden: tennis (centre international de tennis du Cap d’Agde), zwemmen, golfen, paardrijden, duiken, zeilen, boogschieten, karting, paintball, etc. En ook op cultureel gebied is er van alles te doen: musea (antieke oudheid, klassieke oudheid, etc.), spoorzoeken, workshops voor kinderen, bezoeken met toneelopvoeringen, dierenontdekking (aquarium, dierentuin, cactus park) en geschiedenis (interpretatiecentra). Het maakt niet uit of het regent, waait of dat het zonnig is, zich vervelen is gewoon niet mogelijk!
Lees meer