Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Museumkaart
Helsinki, Finland

Museumkaart

Doe nieuwe ervaringen op en laat je inspireren door musea in Helsinki! De Finse Museumkaart (Museokortti) is een veelgebruikt toegangsticket voor meer dan 40 musea in het grootstedelijk gebied van Helsinki! Met de kaart kun je ook meer dan 200 andere musea in heel Finland bezoeken. De prijs van de kaart is €64,90 en kan worden gekocht bij alle Museumkaart-musea of via de online winkel van Museot.fi. Met de Museumkaart kun je de belangrijkste kunst-, design- en cultuurhistorische musea, de belangrijkste gespecialiseerde musea, regionale museumcentra en vele lokale musea bezoeken.
Lees meer
Theatermuseum
Helsinki, Finland

Theatermuseum

Het Theatermuseum biedt informatie, inzichten, plezier en entertainment. Levendigheid, interactiviteit en gemakkelijke toegang tot informatie komen in de tentoonstellingen naar voren. Het Theatermuseum laat bezoekers kennismaken met de theaterkunst in het algemeen, met de voorstelling en met de verschillende tijdperken van het theater in Finland. In de tentoonstellingen zijn er verschillende praktijkgerichte exposities en experimenteerpunten die bezoekers uitnodigen om verschillende elementen en kenmerken van theater aan te raken, te doen en ermee te experimenteren.
Lees meer
De eilanden & archipel van Espoo
Helsinki, Finland

De eilanden & archipel van Espoo

De prachtige eilanden van Espoo zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Helsinki. In de zomer brengt een veerdienst je naar eilanden voor openluchtrecreatie, zoals Iso Vasikkasaari met een eilandrestaurant. Op het vasteland kun je genieten van de 40 km lange Waterfront Walkway van Espoo. Er zijn plekken om te stoppen voor een hapje en een drankje, en je kunt zwemmen, vissen, kajakken, paddleboarden, een RIB-tocht of wakeboarden proberen. Tijdens koude winters biedt de bevroren zee de perfecte omgeving om te skiën, sneeuwschoenwandelen en ijsvissen.
Lees meer
Shakespeare’s Globe Theatre
Londen, Verenigd Koninkrijk

Shakespeare’s Globe Theatre

Shakespeare's Globe Theatre is een reconstructie van het originele openluchttheater waar toneelschrijver William Shakespeare voor het eerst veel van zijn beroemde toneelstukken opvoerde, zoals Romeo en Julia, Hamlet en Midsummer Night’s Dream. Aan de oevers van de Theems, op slechts een paar honderd meter afstand van de oorspronkelijke locatie, organiseert The Globe klassieke en moderne interpretaties van Shakespeare's werken en van gloednieuwe toneelstukken. Er is ook een tentoonstelling met audiogidsen beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans, evenals rondleidingen door experts.
Lees meer