Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bellagio conservatorium & botanische tuin
Las Vegas, Nevada

Bellagio conservatorium & botanische tuin

Bellagio Conservatory & Botanical Garden is het atrium met dakramen van Bellagio met levendige en fantastische taferelen bestaande uit planten, bloemen en bomen. Het luchtige centrale conservatorium is geïnspireerd op de Art Nouveau conservatoria van Parijs. Elk seizoen creëert een team van 120 professionals displays met meer dan 10.000 bloemen, die regelmatig worden verwisseld om de versheid te behouden. Je weet nooit wat je kunt verwachten: gigantische bloemensculpturen ter ere van het nieuwe jaar, koivijvers en pagodes, enorme jademedaillons en animatronische beeldjes, grillige architecturale elementen en fantastische taferelen.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Oude Stad
Rhodos, Griekenland

Oude Stad

Ontdek de oude binnenstad van Rhodos, een labyrint van geschiedenis en romantiek. Dwaal door de geplaveide straten, waarvan de architectuur verhalen uit de Byzantijnse tijd tot de Ottomaanse overheersing fluistert. Dit UNESCO-werelderfgoed, gebouwd tussen 1309 en 1523, biedt een tweeledige ervaring: de hoge stad in het noorden en de benedenstad in het zuiden. Van de grootsheid van de stadsmuren tot de eeuwenoude allure van de Ridderstraat, je wordt bij elke bocht meegenomen naar een vervlogen tijdperk.
Lees meer
De vulkaan bij het Mirage
Las Vegas, Nevada

De vulkaan bij het Mirage

De rustige watervallen voor het Mirage Hotel en Casino worden omgetoverd tot een uitbarstende vulkaan, beginnend met donderende explosies gevolgd door feloranje vlammen die de sterrenhemel in springen en gesmolten lava die door het 1,2 hectare grote lagunegebied stroomt. De hitte is voelbaar voor toeschouwers die aan de overkant van de brede Las Vegas Boulevard staan, dus het is bijna onmogelijk om één van de meest majestueuze en bovendien gratis ervaringen van Las Vegas te negeren!
Lees meer