Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Gondelvaart
Venetië , Italië

Gondelvaart

Er zijn verschillende touroperators die verschillende soorten gondeltochten aanbieden. Je kunt kiezen tussen een meer romantische stijl met serenades die voor jou en je geliefde partner worden gezongen of een meer klassieke sightseeingtour met een gids die je de geschiedenis van alle prachtige gebouwen in de buurt vertelt. Er zijn zelfs tochten waarbij je zelf kunt leren hoe je de gondelbaan moet besturen. Welke tour je ook kiest, je zult zeker een onvergetelijke ervaring hebben.
Bookable
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Sambascholen
Rio de Janeiro, Brazilië

Sambascholen

Krijg een kijkje achter de schermen van het carnaval van Rio tijdens een levendige culturele tour. Verken de Carnival Factory en leer hoe de beroemde praalwagens en kostuums van de parade worden geproduceerd. Luister naar commentaar op de geschiedenis van samba en carnaval en bezoek vervolgens de kleedkamers om wat kostuums te passen en wat foto's te maken. Welkomstdrankjes van caipirinha's, de Braziliaanse nationale drank, en een sambales maken de hele carnavalservaring compleet.
Bookable
Lees meer
Expositiecentrum WeeGee
Helsinki, Finland

Expositiecentrum WeeGee

WeeGee is een museum-, expositie- en evenementencentrum in Espoo. Het herbergt vier musea: EMMA – Espoo Museum of Modern Art, KAMU – Espoo City Museum, het Fins speelgoedmuseum Hevosenkenkä en het Fins Horologiemuseum. WeeGee herbergt ook de EMMA-winkel en een café en restaurant Lumière WeeGee. Op het erf staat het Futuro-huis, ontworpen door architect Matti Suuronen, dat van mei tot september open is voor het publiek. WeeGee biedt bezoekers het hele jaar door ervaringen en inspiratie.
Lees meer
Suomen valokuvataiteen museo K1 / Het Finse Fotografiemuseum K1
Helsinki, Finland

Suomen valokuvataiteen museo K1 / Het Finse Fotografiemuseum K1

K1 – de wereld door middel van fotografie. Het bevindt zich op de onderste verdieping van Kämp Galleria. In haar tentoonstellingen presenteert K1 het werk van de meest interessante internationale kunstenaars en de meest tot nadenken stemmende Finse kunstenaars. Het biedt niet alleen esthetische maar ook intellectuele genoegens. K1 biedt een hoogwaardige ervaring op het gebied van kunst, sociale bijeenkomsten en Scandinavische keuken.
Lees meer
Workshop glasmaken
Venetië , Italië

Workshop glasmaken

Het eiland Murano in Venetië is wereldwijd beroemd vanwege zijn lange traditie van glasproductie. En als je op zoek bent naar een leuke en unieke manier om anderhalf uur op Murano door te brengen en vervolgens te vertrekken met een zelf gemaakte glas, overweeg dan om een gepersonaliseerde les glasmaken te volgen. In deze 90 minuten durende glasworkshop met een lokale ambachtsman leer je hoe je je eigen glaskunstwerk kunt maken terwijl je de geheimen van Murano-glasfabricagetechnieken ontdekt. Het mooiste is dat je je glazen creatie mee naar huis mag nemen.
Bookable
Lees meer