Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Delft
Den Haag, Nederland

Delft

Deze pittoreske gemeente is de thuisbasis van één van de beste universiteiten ter wereld op het gebied van technologie en de beroemde Koninklijke Delftse pottenbakkerij. Het ligt net buiten Den Haag, waardoor het de ideale dagtrip is buiten de stad. Ontdek hoe Vermeer werd beïnvloed door de stad die pionierde op het gebied van microbiologie en blauw aardewerk tijdens zijn beginjaren tijdens de Vermeer-wandeling. Of je kunt een van de rondleidingen boeken, zoals Ontdek Delft of Verken Delft, die je op zowel leuke als informatieve manieren door de geschiedenis van het gebied leiden.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Grote Kerk
Den Haag, Nederland

Grote Kerk

Deze 13e-eeuwse gotische kathedraal, die recht boven het Binnenhof uitkijkt, is een opvallende bezienswaardigheid van Den Haag. Hoewel de oorspronkelijke structuur van de Grote Kerk uit hout is opgetrokken, omvat de 2.200 vierkante meter grote oppervlakte die de kerk nu inneemt stenen, marmeren en ijzeren elementen, maar ook indrukwekkende details zoals ingewikkelde mechanistische klokken, gedetailleerde glas-in-loodramen en 51 beiaardklokken, die in de loop der jaren zijn toegevoegd naarmate het gebouw steeds bekender werd. Er vinden het hele jaar door veel evenementen plaats in de Grote Kerk, dus het is de moeite waard om van tevoren de agenda op hun website te bekijken om te zien wat er aan de hand is. Boek een rondleiding en beklim de 288 treden naar de top waar het hele stadscentrum te zien is.
Lees meer
Wijnproeverij op het Toscaanse platteland
Florence, Italië

Wijnproeverij op het Toscaanse platteland

De Chianti regio is één van 's werelds beroemdste wijndistricten en Florence ligt precies in het centrum van dit gebied. Het landschap is uniek, met groene heuvels en wijngaarden naast olijfboomgaarden en cipressen. Het is zo'n mooi landschap dat veel internationaal bekende regisseurs hun films hier hebben opgenomen. En één van de beste manieren om de regio te verkennen, is door een wijnproeverij te boeken. Je bezoekt twee eersteklas Chianti wijnhuizen, waar je verschillende soorten wijnen proeft. Dit gaat samen met olijfolie en Toscaanse specialiteiten zoals kaas, salami, gezouten ham en bruschetta. Een must voor elke wijnliefhebber.
Bookable
Lees meer
Agia Napa
Cyprus, Cyprus

Agia Napa

Ooit slaperige vissersdorpjes, de prachtige stranden met fijn wit zand van Agia Napa en Protaras, en het kustgebied van Paralimni met zijn honderden windmolens, bruisen tegenwoordig van het leven. Dit gebied staat gezamenlijk bekend als de Kokkinochoria, “dorpen met rode grond”, vanwege de rijke rode aarde waarop de beroemde aardappelen van Cyprus worden geteeld. Cultuurliefhebbers kunnen de middeleeuwse kerken bezoeken die te vinden zijn in dorpen zoals Sotira of een bezoek brengen aan de volkskunstmusea met landelijke kunstvoorwerpen in Deryneia en Avgorou. Kinderen zullen dol zijn op het Marine Life museum of het nieuwe zeemuseum “Thalassa” in Agia Napa, dat een verbazingwekkende replica heeft van een 4e-eeuws handelsschip dat voor de kust van Kyrenia is gezonken. Of je kunt langsgaan bij de kleine riviermonding, bij de lokale bevolking bekend als Potamos, en kijken hoe de vissersboten hun vangst in hun veelkleurige manden binnenhalen. Breng de dag door met zonnebaden op het strand, zwem in warm turkoois water of maak een korte cruise langs de kust. Enkele van de beste snorkel- en duikplekken bevinden zich op Cape Gkreko, het nationale bospark, met zijn afgelegen baaien en rotspartijen, indrukwekkende uitzichten op de kliffen en zeegrotten. Dineer 's avonds in één van de vele restaurants, vooral in de lokale restaurants in Paralimni, of luister naar de nieuwste deuntjes in één van de vele nachtclubs.
Lees meer
Everglades nationaal park
Miami, Florida

Everglades nationaal park

De Everglades, gelegen aan de zuidpunt van Florida, is een uitgestrekt moerasreservaat van meer dan 600.000 hectare. Het is het enige subtropische moerasgebied in Noord-Amerika en de enige plek ter wereld waar alligators en krokodillen naast elkaar leven. In dit uitgestrekte ecosysteem leven veel bedreigde diersoorten, waaronder de lederschildpad, de panter uit Florida en de West-Indische zeekoe. Aangezien er geen openbaar vervoer naar het park is, is de beste manier om deze natuurbelevenis te bereiken door een auto te huren of door deel te nemen aan een georganiseerde boot- of bustour.
Bookable
Lees meer