Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Chester Zoo
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Chester Zoo

Chester Zoo herbergt meer dan 21.000 bedreigde en exotische dieren in prachtige, bekroonde tuinen en is de dichtstbijzijnde grote dierentuin bij Manchester. Met meer dan 500 verschillende diersoorten op een oppervlakte van 50 hectare zullen bezoekers zeker op avontuur gaan om de verbazingwekkende flora en fauna te ontdekken en te leren kennen. Natuurbehoud en educatie staan centraal in alles in Chester Zoo. Ze zetten zich in om hun dieren de hoogste zorgstandaarden te bieden en om inheemse en internationale wilde dieren te beschermen. Hun team van deskundige medewerkers werkt hard om uitsterving te voorkomen en is gepassioneerd om bezoekers met de natuur in contact te brengen. Chester Zoo biedt een verscheidenheid aan rondleidingen en praktische ervaringen, evenals dagelijkse dierenpraatjes om een dag vol dierenavontuur te garanderen. Stop voor een hapje in één van hun vele restaurants, cafés en kiosken, waaronder hun onlangs gerenoveerde moderne Britse pub, The Oakfield. Het is een enorme dierentuin, maar er zijn genoeg mogelijkheden om de omgeving te verkennen, waaronder de Zoofari Monorail en de Lazy River Boat Trip. Vergeet niet om onderweg even langs te gaan bij de cadeauwinkel voor een souvenir van je reis.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Romeins theater
Málaga, Spanje

Romeins theater

El Teatro Romano (Romeins theater), gelegen aan de voet van het fort Alcazaba, is het oudste monument in Málaga. Dit oude theater werd gebouwd in de eerste eeuw voor Christus tijdens het bewind van keizer Augustus, en bleef in gebruik tot de derde eeuw na Christus. Vervolgens raakte het eeuwenlang in verval totdat de Moren zich in de regio vestigden en het als steengroeve gebruikten om het fort Alcazaba te bouwen. Na verloop van tijd werd het begraven onder puin en bleef het bijna vijf eeuwen verborgen. In 1951 werden de eerste archeologische sporen ontdekt tijdens de bouw van Casa de Cultura, wat leidde tot de herontdekking ervan.
Lees meer