Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Moeminmuseum
Tampere, Finland

Moeminmuseum

Muumimuseo is een grillig museum voor ervaringsgerichte kunst gewijd aan Tove Jansson en haar wereldberoemde striphelden, de Moemins. Deze betoverende plek biedt een ruime keuze aan modellen en computerschermen, waardoor bezoekers zich kunnen onderdompelen in de boeiende wereld van deze geliefde personages. Vergeet niet de prachtige souvenirwinkel te bezoeken, waar je een schat aan items met een Moemin-thema kunt vinden om deze schattige familie mee naar huis te nemen.
Lees meer
Sharmanka Kinetisch Theater
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

Sharmanka Kinetisch Theater

Als je aan theater denkt, denk je misschien niet meteen aan mechanische sculpturen, maar dat is precies wat je in het Sharmanka Kinetic Theatre zult vinden. Het theater toont ingewikkelde gemechaniseerde figuren die tot nadenken stemmende voorstellingen over de grote levensvragen “uitvoeren”. Perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Het is een samenwerkingswonder met het werk van beeldhouwer-monteur Eduard Bersudsky, theaterregisseur Tatyana Jakovskaya en licht- en geluidsontwerper Sergey Jakovsky.
Lees meer
Oud Perithia
Corfu, Griekenland

Oud Perithia

Oud Perithia, of Palea Peritheia, is gelegen in de noordoostelijke hoek van het eiland. Het is een verlaten dorp doordrenkt van geschiedenis, daterend uit de 14e eeuw. Dit charmante dorp was ooit de thuisbasis van een levendige boerengemeenschap en biedt een uitnodigende ruimte om te ontdekken, met zijn middeleeuwse stenen huizen en kerken. Het is ook een geweldige plek om tot rust te komen en te genieten van het moment, onder het genot van een heerlijk drankje in één van de plaatselijke tavernes.
Lees meer
Archeologisch museum
Corfu, Griekenland

Archeologisch museum

Het museum toont een uitgebreide collectie, variërend van de prehistorie tot het Hellenistische tijdperk, met bronzen en marmeren beelden, begrafenisoffers, oude munten, kleiaardewerk, gouden sieraden en fragmenten uit oude tempels. Eén van de opmerkelijke exposities is het ontzagwekkende Medusa-fronton uit de tempel van Artemis, daterend uit 585 voor Christus. Daarnaast kunnen bezoekers de stenen leeuw van Menecrates bewonderen, een waarschijnlijk begrafenisoffer voor de beroemde politicus, een kalkstenen fronton uit de tempel van Dionysus, 13 identieke kleine beelden van godin Artemis en een marmeren torso van Apollo.
Lees meer
Pantheon
Rome, Italië

Pantheon

Een verbazingwekkende 2000 jaar oude tempel die nu een kerk is. Het Pantheon is een opmerkelijk gebouw om te bezoeken als je in Rome bent. Het Pantheon is gebouwd als een tempel voor alle goden, en is het best bewaarde wonder uit het oude Rome. Het belangrijkste en meest fascinerende kenmerk is het ontwerp van de koepel en de open oculus, de enige bron van natuurlijk licht. Toeristen van over de hele wereld komen hier samen om te zien wat Michelangelo omschreef als een “engelachtig en niet menselijk ontwerp”. Het Pantheon herbergt ook het graf van de grote schilder Raphael. Het plein voor het Pantheon heet Piazza della Rotonda. Het ligt vlakbij Piazza Navona en Campo de Fiori, dus maak van de gelegenheid gebruik om rond te wandelen in dit gebied, er is veel te zien.
Bookable
Lees meer