Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Villa Farnesina
Rome, Italië

Villa Farnesina

Villa Farnesina wordt beschouwd als één van de mooiste creaties van de Italiaanse Renaissance. Het werd gebouwd door Baldassare Peruzzi voor de rijke Sienese bankier Agostino Chigi, genaamd de “magnifico”. Hij leefde het prachtige leven van een koopman uit de Renaissance in een omgeving van pracht en praal en vermaakte kunstenaars, dichters en edelen met weelderige banketten. Het interieur is rijkelijk versierd met fresco's van grote meesters zoals Raphael, Sebastiano del Piombo, Giovanni Antonio Bazzi, bekend als Sodoma, en Peruzzi zelf.
Lees meer
Ordsall Hall
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Ordsall Hall

Ordsall Hall is de 'verborgen parel' van Salford. Het is meer dan 600 jaar oud en is één van de mooiste voorbeelden van een Elizabethaans zwart-wit vakwerkhuis in de regio. Dwaal terug in de tijd en geniet van de sfeer van de volledig ingerichte Grote Zaal en de Star Chamber Bedroom. Kom alles te weten over de levensstijl van Tudor; haal herinneringen op in de Victoriaanse vitrine en keuken, of ontdek de rijkdom aan nieuwe ontdekkingen die je kunt doen in het spannende en informatieve familie-evenementen en tentoonstellingsprogramma.
Lees meer
Sint-Michael's kerk & klooster
Zadar, Kroatië

Sint-Michael's kerk & klooster

Op de hoek van Špiro Brusinastraat en Mihovil Klaićstraat is er een eenvoudige en charmante gotische kerk van St. Michael, ooit een deel van het Franciscaner klooster. Een gotisch portaal versierd met reliëfs uit de 14e eeuw domineert de gevel. In het eenbeukige interieur bevindt zich een beschilderde houten romaanse kruisiging uit de 13e eeuw. Er is ook een kleine collectie kunstwerken in het klooster. De huidige kerk werd in 1389 gebouwd en in de 19e eeuw uitgebreid.
Lees meer
FC United – Broadhurst Park
Manchester, Verenigd Koninkrijk

FC United – Broadhurst Park

FC United of Manchester is een maatschappelijke organisatie en een organisatie zonder winstoogmerk gevestigd aan de rand van Manchester City Centre. Ze beloven “sterke banden te ontwikkelen met de lokale gemeenschap” en hun vrijwilligers en supporters maken hen tot wat ze zijn. Ze maken zo een positief verschil in Manchester en helpen het voetbal ten goede te veranderen. Wat je achtergrond, verhaal of overtuiging ook is, je bent altijd zeker van een warm welkom in Broadhurst Park.
Lees meer
Pantheon
Rome, Italië

Pantheon

Een verbazingwekkende 2000 jaar oude tempel die nu een kerk is. Het Pantheon is een opmerkelijk gebouw om te bezoeken als je in Rome bent. Het Pantheon is gebouwd als een tempel voor alle goden, en is het best bewaarde wonder uit het oude Rome. Het belangrijkste en meest fascinerende kenmerk is het ontwerp van de koepel en de open oculus, de enige bron van natuurlijk licht. Toeristen van over de hele wereld komen hier samen om te zien wat Michelangelo omschreef als een “engelachtig en niet menselijk ontwerp”. Het Pantheon herbergt ook het graf van de grote schilder Raphael. Het plein voor het Pantheon heet Piazza della Rotonda. Het ligt vlakbij Piazza Navona en Campo de Fiori, dus maak van de gelegenheid gebruik om rond te wandelen in dit gebied, er is veel te zien.
Bookable
Lees meer
Kyrenia kasteel & scheepswrakmuseum
Cyprus, Cyprus

Kyrenia kasteel & scheepswrakmuseum

Kasteel Kyrenia, gelegen aan de ingang van de pittoreske haven, is een opmerkelijke historische plek die dateert uit de 7e eeuw. Oorspronkelijk gebouwd door de Byzantijnen en door de eeuwen heen aangepast door verschillende veroveraars, biedt het kasteel je een boeiende blik in het verleden van Cyprus. Terwijl je langs de wallen loopt, kun je genieten van een prachtig uitzicht op de haven en de cisterne, kerker, kapel en twee kleine musea van het kasteel verkennen. Eén van de meest intrigerende bezienswaardigheden van het kasteel is het Kyrenia Shipwreck Museum, dat de overblijfselen herbergt van een Grieks koopvaardijschip uit de 4e eeuw dat in Cypriotische wateren is ontdekt. Het schip zou rond 300 voor Christus zijn gezonken en bestond uit amforen, amandelen, graan, wijn en molenstenen van de Griekse eilanden Samos, Rhodos en Kos. Het museum biedt je een unieke kans om een oud scheepswrak en zijn goed bewaarde artefacten te verkennen, en geeft inzicht in de maritieme geschiedenis en handel in de tijd van Alexander de Grote en zijn opvolgers.
Lees meer