Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Sinte-Mettetuin
Mechelen, België

Sinte-Mettetuin

Nood aan wat rust? Dan kan je uitblazen in een van de vele groene longen die Mechelen tussen haar stadsmuren verbergt. Zo kan je de benen laten rusten in de hedendaagse Sinte-Mettetuin. Deze frisse, groene binnenplaats vind je tussen de Bruul, de Lange Schipstraat en de Schaalstraat. Een oase van rust op korte wandelafstand van de winkelstraten. Via drie verschillende toegangswegen kan je deze moderne plek ontdekken. Onder je voeten ligt trouwens een oude vliet, die niet werd open gelegd. Ervaar de tuin vanop een van de bankjes of outdoor fitnesstoestellen en hou je ogen open voor verborgen plekjes en het ingenieuze grondplan van deze recent-aangelegde tuin.
Lees meer
Abbotsford klooster
Melbourne, Australië

Abbotsford klooster

Ooit bekend als het Klooster van de Goede Herder, bood het klooster onderdak aan kwetsbare vrouwen, kinderen en weeskinderen. Tegenwoordig bieden het kloostergebouw en de formele tuinen onderdak aan evenementen en festivals, workshops en lessen en muziek- en theatervoorstellingen. Ook is er een openluchtbioscoop in de zomer. De historische site ligt aan de Yarra-rivier en beschikt over prachtige en griezelige gotische torens van het klooster, weelderige gazons, afgelegen binnenplaatsen en een zorgvuldig gerestaureerde formele tuin. De toegang is ook gratis en de tuin is tot laat open. Drink een biertje of help zelfs een team van tuinvrijwilligers.
Lees meer