Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Citadel Park
Poznan, Polen

Citadel Park

Het grootste stedelijke park (ca. 100 ha.). Tot de 19de eeuw was het een heuvel met een schilderachtig-gelegen dorp Winiary (de naam verwijst naar de wijngaarden). Toen werd die omgevormd tot een machtige fort, dat het hoogtepunt van de fort Poznan was. Na de oorlog werd de heuvel omgezet in een park. Het is een van de favoriete plekken voor rust en recreatie in Poznan, met een grote aanbieding van museum exposities (Militaire Museum en Museum van het Leger (afdeling) “Poznan”). In het park werd het grootste tentoonstelling van buitenwerken van Małgorzata Abakanowicz, “Onbekende”, gevestigd.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Piazza Tre Martiri
Rimini, Italië

Piazza Tre Martiri

Ooit een oud Romeins forum waar Julius Caesar op beroemde wijze pauzeerde na het oversteken van de Rubicon, is wat nu bekend staat als Piazza Tre Martiri meerdere keren van naam veranderd. Het ligt in het hart van Rimini en dient als het belangrijkste plein van de stad en een bruisend ontmoetingspunt voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Dit levendige plein herbergt een breed scala aan winkels, kantoren, koffiebars en banketbakkers. De iconische klokkentoren, die dateert uit 1547, heeft een zonne- en maankalender uit 1750.
Lees meer
Citadelle Saint-Tropez
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Citadelle Saint-Tropez

De Citadelle Saint-Tropez is een historisch fort in het charmante stadje Saint-Tropez. Dit indrukwekkende gebouw dateert uit de 17e eeuw en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de stad beneden. Bezoekers kunnen de verschillende kamers en exposities in het fort verkennen, waaronder een maritiem museum en een collectie hedendaagse kunst. De citadel herbergt ook een charmante botanische tuin vol exotische planten en bomen.
Lees meer