Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
SEA LIFE Sydney Aquarium
Sydney, Australië

SEA LIFE Sydney Aquarium

SEA LIFE Sydney Aquarium in Darling Harbour is één van 's werelds grootste aquaria, met 650 soorten en 12.000 dieren in zes miljoen liter water. Het heeft twee van de slechts vijf doejongs (Indische zeekoe) die in de wereld te zien zijn. Ga op een geweldige ontdekkingsreis door de Tropical Bay of Rays, Discovery Rockpool, Mangrove Swamps, South Coast Shipwreck, Dugong Island, Shark Walk en de prachtige oceaantunnelwandeling door Shark Valley.
Bookable
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Voedselwagenpods
Portland

Voedselwagenpods

Portland dankt zijn door CNN gegeven titel van "thuisbasis van 's werelds beste streetfood" aan een uniek fenomeen: de zogenaamde "food cart pods". Dit zijn clusters van foodtrucks en kraampjes die een semi-permanente locatie hebben en vaak hebben een gedeelde eethoek met tafels en stoelen. Met honderden voedselkarren (en er komen er nog steeds bij) is de verscheidenheid aan keukens echt indrukwekkend, met kleine keukens die alles bereiden, van klassieke Americana-burgers tot pannenkoeken met buikspek (Pancake Underground @ Cartlandia) en taco's in Koreaanse stijl (Koi Fusion @ Prost Marketplace). De pods voor voedselkarren in de binnenstad zijn onder andere op Fifth en Third Avenue, plus die op de campus van de Portland State University. Er zijn ook Cartopia en Cartlandia in Zuidoost, Prost Marketplace en Killingsworth Station in het noorden, plus nog een flink aantal andere.
Bookable
Lees meer
Sterrenkijken op het observatorium van Perth
Perth, Australië

Sterrenkijken op het observatorium van Perth

Het voordeel van het feit dat Perth meer op een kleine stad dan op een hoofdstad lijkt, is minimale lichtvervuiling. Dat betekent dat in Perth en de omliggende gebieden uitstekende sterrenkijklocaties zijn. De meest voor de hand liggende en passende locatie is het Perth Observatory in Bickley Valley. Kijk op hun website voor rondleidingen en speciale evenementen. Als je geen zin hebt in een rondleiding, kun je er een avond van maken door een picknickmand mee te nemen en in de auto te springen om de Melkweg op een bijzondere plek te bewonderen, ver weg van binnendringende stadslichten.
Lees meer
Oregon museum van wetenschap & industrie (OMSI)
Portland

Oregon museum van wetenschap & industrie (OMSI)

Het 'Oregon Museum of Science and Industry' (OMSI) is een gigantische speeltuin voor zowel volwassenen als kinderen. Het museum richt zich op natuurwetenschappen en technologie en beschikt over verschillende laboratoria in vijf tentoonstellingshallen: chemie, paleontologie, ruimtevaart en meer. Je kunt ook de onderzeeër USS Blueback en een planetarium verkennen. Het Empirical Café en het Theory Restaurant voorzien je indien nodig van verfrissingen.
Lees meer
Het Amerikaanse nationale archief
Washington, D.C.

Het Amerikaanse nationale archief

Het Amerikaanse nationale archief bevindt zich dicht bij de National Mall. De originele exemplaren van de Onafhankelijkheidsverklaring, de Grondwet en de Bill of Rights (de eerste tien amendementen in de grondwet) worden voor het publiek tentoongesteld in de hoofdzaal van het gebouw. Bij binnenkomst in de Rotunda for the Charters of Freedom, de hoofdkamer, kun je de belangrijkste documenten van de Verenigde Staten van Amerika bekijken. Fotograferen met flits is verboden!
Bookable
Lees meer