Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cultuurhistorisch Museum
Dubrovnik, Kroatië

Cultuurhistorisch Museum

Het Cultuurhistorisch Museum is gevestigd in het Paleis van de Rector. Op de begane grond bevinden zich een rechtszaal, een kerker en een kantoor van de schrijver. Een numismatische verzameling munten, zegels, gewichten en een verzameling horloges van Dubrovnik bevindt zich op de tussenverdieping. Er zijn ook prachtige voorbeelden te zien van meubels, portretten, uniformen en een inventaris van de Domus Christi apotheek, evenals verschillende soorten wapens.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Pagasarri & Ganekogorta beklimmen
Bilbao, Spanje

Pagasarri & Ganekogorta beklimmen

Bekijk een voorproefje van een dag uit het leven van een local door één van de meest typische en gemakkelijk toegankelijke wandelroutes in de regio te volgen. Met een hoogte van ongeveer 673 meter (2.208 voet) is Pagasarri één van de kleinere bergen die Bilbao omringen en de meeste lokale bewoners zullen deze wandeling minstens één keer eerder hebben geprobeerd. Er zijn bussen vanuit het stadscentrum, met een paar verschillende routes vanaf het gebied van Zabalburu of van Peñascal, aan de rand van de stad. Op de top van de berg is zelfs een bar die 'bokatas' verkoopt, de typische no-nonsense baguettebroodjes gevuld met je lokale delicatesse naar keuze, van tortilla de patata tot txistorra of chorizo. Als je de top van Pagasarri hebt bereikt, ben je al halverwege Ganekogorta, een top op 998 meter (3.274 voet) die iets verder weg is.
Lees meer
St George's Hall
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

St George's Hall

St George's Hall is gebouwd in het midden van de 19e eeuw en is een neoklassiek gebouw met concertzalen en een rechtbank. In de loop van de geschiedenis heeft St George's Hall tal van evenementen georganiseerd, waaronder concerten, tentoonstellingen en zelfs spraakmakende rechtszaken. Het is mogelijk om een rondleiding te boeken, waarbij je de gevangeniscellen en rechtszalen kunt bezoeken en de adembenemende concertzaal kunt zien met zijn weelderige kristallen kroonluchter, muren met godinachtige beelden en de grootste klassieke ontvangstruimte in het VK, de weelderige Great Hall.
Lees meer
Santiago kathedraal
Bilbao, Spanje

Santiago kathedraal

De kathedraal van Santiago is een rooms-katholieke kerk in Bilbao. De tempel is ingewijd ter ere van de apostel Sint Jacobus de Grote, Santiago in het Spaans, de patroonheilige van Bilbao. De gotische architectuur dateert uit de 15e eeuw en is daarmee de oudste kerk in Bilbao. Het is door de jaren heen verschillende keren vernieuwd. Er zijn verschillende redenen waarom dit zo'n eigenaardige kerk is. Zo is het niet in één stijl gebouwd, maar een combinatie van drie. Er is een gotische kloostergang, een renaissancistische portiek en een neogotische torenspits.
Lees meer
Museo del Prado
Madrid, Spanje

Museo del Prado

Het Prado, officieel bekend als Museo Nacional de Prado, is een internationaal bekend museum met een indrukwekkende collectie van meer dan 7.000 schilderijen (hoewel er momenteel slechts ongeveer 1.500 te zien zijn). De collecties van het museum dat tweehonderd jaar geleden werd opgericht, zijn uitgebreid met kunstwerken van Spaanse meesters zoals Velázquez en Goya, evenals stukken van bekende Vlaamse kunstenaars zoals Peter Paul Rubens, Pieter Bruegel en Anton Van Dyck.
Bookable
Lees meer