Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Onafhankelijkheidsherdenkingsmuseum
Windhoek, Namibië

Onafhankelijkheidsherdenkingsmuseum

Als je het historische pad van Namibië naar de late onafhankelijkheid in 1990 van dichterbij wil bekijken, kun je het Independence Memorial Museum bezoeken, dat is gevestigd in een imposant modernistisch gebouw in het voormalige koloniale hart van Windhoek. Het museum is ontworpen door een Noord-Koreaans bouwbedrijf dat betrokken was bij meerdere bouwprojecten in heel Afrika, vandaar de socialistische esthetiek. Het panoramische restaurant op de bovenste verdieping is een pitstop waard.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Harpa
Reykjavík, IJsland

Harpa

Eén van de meest iconische bezienswaardigheden van Reykjavík en een must-visit in IJsland is Harpa, de concertzaal en het conferentiecentrum van de stad, maar ook de thuisbasis van de IJslandse Opera en het IJslands Symfonie Orkest. Gelegen aan de oude haven, nabij het centrum van Reykjavík, heeft dit opvallende stukje hedendaagse architectuur een glazen gevel die het hele gebouw bedekt met honingraatpanelen die gedurende de dag van kleur veranderen als ze de lucht en de oceaan weerspiegelen. 'S Nachts zorgt een lichtshow ervoor dat het gebouw er nog magischer uitziet.
Lees meer
Landpoort & stadsmuren
Zadar, Kroatië

Landpoort & stadsmuren

Overal in Zadar zijn nog sporen van de oude stadsmuren te vinden, met enkele delen die dateren uit de Middeleeuwen en een groter deel gebouwd tijdens de Venetiaanse controle over de stad als een fort tegen de Turken. Naast enkele delen van de vorige muren, zijn er nog acht poorten die werden gebruikt als toegang tot de stad, waarvan de meest uitgebreide de landpoort is. Gelegen tegenover de kleine Foša haven, is Land Gate versierd met enkele van de mooiste Dalmatische decoraties in renaissancestijl, waaronder afbeeldingen van St. Crysogonus en de leeuw van St. Mark.
Lees meer
Landelijk park Anaga
Tenerife, Spanje

Landelijk park Anaga

Anaga is een hooglandgebied gelegen in het noordoostelijke deel van Tenerife. De ruige bergen, scherpe toppen en diepe ravijnen bedekt met weelderige laurierbossen maken deze plek uniek in zijn soort. Het is een verborgen parel op minder dan een uur rijden van zowel La Laguna, een UNESCO-werelderfgoed, als de hoofdstad van het eiland, Santa Cruz. Dankzij het koele en vochtige klimaat biedt park Anaga een ongerept landschap met adembenemende wandelpaden, ongerepte stranden, schilderachtige dorpjes en een rijk aanbod aan lokale flora en fauna. Het park heeft een bezoekerscentrum waar lokale gidsen je kunnen aanbevelen welke wandeling het beste bij je past. Alle routes en paden zijn zeer goed aangegeven, en ze bevatten ook kaarten. Een bezoek aan deze unieke oase is een absolute must als je het eiland bezoekt.
Lees meer
Zoo Park
Windhoek, Namibië

Zoo Park

Op een steenworp afstand van de Christuskirche in Windhoek ligt het levendigste stadspark van de stad, dat picknickers en mensen met lunchpauze uit de omliggende kantoren aantrekt. Hoewel er al tientallen jaren geen dieren meer in het park wonen, heeft het zijn oorspronkelijke naam behouden van toen het nog dienst deed als openbare dierentuin. Een olifantenzuil herinnert aan het verleden van de locatie, toen deze bijna 5 millennia geleden werd gebruikt als jachtgebied voor olifanten.
Lees meer