Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Music Museum Fame - Finse Music Hall of Fame
Helsinki, Finland

Music Museum Fame - Finse Music Hall of Fame

Het Music Museum Fame is een compleet nieuw, innovatief museum dat Finse muziek van de jaren 1890 tot vandaag presenteert, inclusief alle muziekgenres. De bezoeker heeft toegang tot virtuele ruimtes en situaties die tot nu toe nooit mogelijk waren. In het Muziekmuseum kun je bewonderen, spelen, zingen en dansen, midden in een concert zitten of de festivalsfeer ervaren. The Music Museum Fame is bedoeld voor iedereen en voor alle leeftijden. Elke dag geopend van 09:00 tot 21:00. Wees welkom!
Lees meer
Simonstown
Kaapstad, Zuid-Afrika

Simonstown

Simon's Town, of Simonstown zoals het is gaan heten, heeft een interessante geschiedenis en veel beroemde gebouwen. Er zijn veel activiteiten om je bezig te houden, zoals bootcharters, zeekajakken, diepzeevissen of walvissen spotten. Dit schilderachtige stadje is echter het meest bekend omdat het de thuisbasis is van een kolonie Zuid-Afrikaanse pinguïns. Boulder's Beach, een paar kilometer ten zuiden van de stad, is de enige plek ter wereld waar je met pinguïns kunt zwemmen!
Lees meer
Chinatown
Toronto, Canada

Chinatown

Chinatown in Toronto is een must-see bestemming. Het gebied staat vol met interessante winkels, shops met kruidengeneesmiddelen, cafés, restaurants en markten met producten, die allemaal wachten om ontdekt te worden. Het gebied is ook gunstig gelegen nabij andere opmerkelijke bezienswaardigheden zoals de kunstgalerij van Ontario, Kensington markt, Bau-Xi galerij en Art Square galerij die een café heeft met een indrukwekkend menu. Als je toevallig op het juiste moment in de stad bent, bezoek dan zeker één van de twee populaire festivals van Chinatown. In augustus biedt het Toronto Chinatown Festival traditionele en moderne Aziatische danstroepen, bands en muzikanten. Doe in januari en februari mee aan het levendige Chinese nieuwjaarsfeest.
Lees meer
Museo Internacional de Arte Contemporáneo – Castillo de San José
Lanzarote, Spanje

Museo Internacional de Arte Contemporáneo – Castillo de San José

Deze moderne kunstgalerie is gevestigd in het 18e-eeuwse militaire fort van San José. Het biedt een boeiend contrast tussen de historische setting en de hedendaagse kunstwerken die worden tentoongesteld. Het fort is oorspronkelijk gebouwd om het eiland te beschermen tegen aanvallen van piraten, en toont nu een breed scala aan artistieke uitingen. De ervaring wordt nog versterkt door een spectaculair restaurant met een halfronde glazen constructie die een prachtig uitzicht op de baai biedt, waarbij geschiedenis, kunst en landschappelijke schoonheid naadloos worden gecombineerd.
Lees meer