Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Molendriegang Stompwijk
Den Haag, Nederland

Molendriegang Stompwijk

De drie windmolens van Leidschendam staan vaak op ansichtkaarten van Den Haag en liggen op korte fietsafstand van het stadscentrum. Ze zijn een bezoek waard om het karakteristieke Nederlandse platteland te ervaren. Verschillende pittoreske fietsroutes leiden je langs typische boerderijen en zelfs een kinderboerderij, waar je onderweg enkele vriendelijke hooglandkoeien kunt tegenkomen. Als alternatief is er ook een tram die vertrekt vanuit het centrum van Den Haag en minder dan een half uur later aankomt in Leidschendam, waar je een meer traditionele Nederlandse levensstijl kunt ervaren, weg van de drukte van de stad.
Lees meer
Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía
Madrid, Spanje

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía

Het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, gelegen in de Gouden Kunstdriehoek naast het Prado en het Thyssen-Bornemisza Museum, is gehuisvest in een enorm voormalig ziekenhuis dat dateert uit het midden van de 18e eeuw. De collectie bestaat voornamelijk uit Spaanse werken uit de 20e eeuw. Tot de tentoongestelde werken behoren werken van bekende kunstenaars zoals Dalí, Miró en Juan Gris, evenals het waardevolle bezit van de galerie, Picasso's “Guernica”.
Bookable
Lees meer
Stadsmuseum
Rimini, Italië

Stadsmuseum

Het stadsmuseum, Museo Della Città, ligt naast de Suffragio-kerk op Piazza Ferrari en is gehuisvest in een voormalig jezuïetenklooster. Het heeft talrijke exposities van lokaal historisch en artistiek erfgoed, waaronder die in het Romeinse Lapidarium, de archeologische afdeling en schilderijen. Momenteel zijn er meer dan 1.500 werken te zien in 40 galerieën, en de collectie van het museum blijft groeien naarmate er nieuwe secties worden gepland voor toekomstige openingen.
Lees meer
MIAW
Den Haag, Nederland

MIAW

‘Make it Art Worthy’ is de naam en het doel van deze galerie die creativiteit in al haar vormen promoot. Hier kun je tijdens de workshop Droogvilten je eigen cadeaus ontwerpen met hergebruikte materialen en ze in sprankelende stijl presenteren nadat je een uniek inpakschema hebt bedacht tijdens de workshop doosjes pimpen. De ruimte is ook toegankelijk voor muzikanten van alle niveaus om in te spelen, een geweldige manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en samen te genieten. Deze organisatie zonder winstoogmerk wordt gerund door vrijwilligers en wordt onderhouden door donaties, dus voor sommige evenementen en workshops is een klein bedrag nodig, maar voor het grootste deel kunnen bezoekers gratis genieten van de tentoonstellingen.
Lees meer