Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Hampton Court Palace
Londen, Verenigd Koninkrijk

Hampton Court Palace

Hampton Court Palace was de favoriete koninklijke residentie van koning Henry VIII. Het zit boordevol spannende verhalen en prachtige bezienswaardigheden. In het gebouw kun je de middeleeuwse Grote Zaal bezoeken waar ooit het bedrijf van William Shakespeare optrad, evenals de enorme Tudor-keukens en de Haunted Gallery. Er is ook veel te zien aan de buitenkant van het paleis, met het raadselachtige doolhof, de prachtige tuinen van het paleis en een groot park. Andere hoogtepunten zijn dagelijkse rondleidingen en lezingen, evenals de jaarlijkse Hampton Court Palace Flower Show.
Bookable
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Shakespeare’s Globe Theatre
Londen, Verenigd Koninkrijk

Shakespeare’s Globe Theatre

Shakespeare's Globe Theatre is een reconstructie van het originele openluchttheater waar toneelschrijver William Shakespeare voor het eerst veel van zijn beroemde toneelstukken opvoerde, zoals Romeo en Julia, Hamlet en Midsummer Night’s Dream. Aan de oevers van de Theems, op slechts een paar honderd meter afstand van de oorspronkelijke locatie, organiseert The Globe klassieke en moderne interpretaties van Shakespeare's werken en van gloednieuwe toneelstukken. Er is ook een tentoonstelling met audiogidsen beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans, evenals rondleidingen door experts.
Lees meer
Nationaal park Lake District
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Nationaal park Lake District

Het buitenleven ligt om de hoek en het Lake District National Park in Cumbria is het grootste nationale park van Engeland. Het Lake District biedt enkele van de beste landschappen en buitenactiviteiten in één van de weinige berggebieden van Engeland. Met meer dan 3.500 kilometer aan loop- en wandelroutes door de meren is er voor ieder wat wils. Voor de waaghalzen is er ook deltavliegen, paragliden, kajakken, kanoën, waterskiën, rotsklimmen, abseilen, ballonvaren, paintballen en nog veel meer.
Lees meer
Stonehenge, Windsor Castle & Bath vanuit Londen
Londen, Verenigd Koninkrijk

Stonehenge, Windsor Castle & Bath vanuit Londen

Ontdek drie pareltjes buiten Londen tijdens een leuke dagtrip naar Stonehenge, Windsor Castle en de historische stad Bath. Breng eerst een bezoek aan Windsor Castle, de thuisbasis van de Britse koninklijke familie, voor een rondleiding door de State Apartments en St George's Chapel. Ga vervolgens verder naar Salisbury, waar je de raadselachtige rotsformaties van Stonehenge zult zien. Verken later de stad Bath, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, bekend om zijn elegante Georgiaanse architectuur en Romeinse baden.
Bookable
Lees meer
St Paul's Cathedral
Londen, Verenigd Koninkrijk

St Paul's Cathedral

De 17e-eeuwse St Paul's Cathedral op Ludgate Hill is één van de meest iconische gebouwen van de hoofdstad. St Paul's, ontworpen door de illustere Sir Christopher Wren, was tot 1962 het hoogste gebouw in Londen. Gebruik de multimediagidsen met touchscreen of volg een rondleiding om meer te weten te komen over het beroemde interieur. Of, als je je fit voelt, klim naar de Whispering Gallery en probeer de akoestiek uit. Van daaruit kun je je weg vervolgen naar de Golden Gallery bovenop de koepel, waar je wordt beloond met een adembenemend uitzicht over Londen. Je kunt ook afdalen naar de crypte waar je gedenktekens vindt van belangrijke historische figuren zoals admiraal Lord Nelson.
Bookable
Lees meer