Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Nationaal park Namib-Naukluft
Windhoek, Namibië

Nationaal park Namib-Naukluft

Een reis naar Namibië is niet compleet zonder een aanzienlijke hoeveelheid tijd te besteden aan de oude woestijngebieden van de Namib, bekend om zijn indrukwekkende zandduinen en wonderlijke, dorre landschappen. In het park zijn twee aangrenzende valleien van Sossusvlei en Deadvlei een belangrijke toeristische trekpleister (dode bomen die dramatisch oprijzen uit de witte kleiaarde van laatstgenoemde zijn het onderwerp geweest van veel fotografisch onderzoek), en met 80 meter hoogte is Dune 45 het gemakkelijkst te bereiken vanaf de Sesriem-poort.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Agios Nikolaos
Kreta, Griekenland

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos is een poort naar het oosten van Kreta. Met een strategische ligging aan de Golf van Mirabello wordt de stad in de zomer een kosmopolitische badplaats. Het oude gevoel van de stad leeft echter voort. Het meer van Vouliagmeni, waar volgens oude mythen Aphrodite en Athene zouden zijn komen baden, ligt niet ver van het strand van Kitroplateia en het beroemde eiland Spinalonga. Prachtige neoklassieke gebouwen omzomen de Oude Haven, een levendige plek met een overvloed aan barren, restaurants en ontmoetingsplekken.
Lees meer
Rethymno
Kreta, Griekenland

Rethymno

Rethimnon, de op twee na grootste stad op Kreta, kwam tot leven tijdens het Venetiaanse tijdperk en herbergt vele historische gebouwen, met name het fort van Rethimnon op de heuveltop, dat de skyline van de stad domineert. In de oude stad bestaan Venetiaanse architectonische elementen naast Ottomaanse elementen, waardoor een unieke charme ontstaat. In de lente vindt het carnaval van Rethimnon plaats, een eeuwenoud feest dat in het hele land beroemd is geworden.
Lees meer
Historische Art Deco District
Miami, Florida

Historische Art Deco District

Het Art Deco District van Miami Beach, gebouwd in de jaren 30 tijdens het hoogtepunt van de architectuurbeweging, heeft ingewikkelde geometrische patronen en exotische versieringen. Dit complex, dat uit 800 gebouwen bestaat, is de grootste collectie Art Deco-architectuur ter wereld. Dankzij uitgebreide restauratie-inspanningen zijn deze gebouwen minutieus bewaard gebleven, waardoor bezoekers zich kunnen vergapen aan de unieke en verbluffende ontwerpelementen van deze iconische wijk.
Bookable
Lees meer
Teleférico de Madrid
Madrid, Spanje

Teleférico de Madrid

De Teleférico is de kabelbaan van Madrid. Het is een comfortabele manier om de meeste belangrijke bezienswaardigheden zittend te bekijken, als je geen hoogtevrees hebt. Deze kabelbaan werd oorspronkelijk gebouwd als onderdeel van een pretpark en bereikt op sommige plaatsen een hoogte van ongeveer 40 meter boven de grond. De rit duurt tien minuten en zodra je de bestemming Casa de Campo Park hebt bereikt, kun je genieten van een spectaculair uitzicht over de stad en wat eten eten in het restaurant.
Lees meer