Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Citizens Bank Park
Philadelphia, Pennsylvania

Citizens Bank Park

Citizens Bank Park is de thuisbasis van de World Series-kampioen Philadelphia Phillies en is een ultramodern honkbalstadion van 8,5 hectare. Net buiten het stadion ligt de jubelende Ashburn Alley, waar bezoekers en fans naar de slagoefeningen kunnen kijken of meer te weten kunnen komen over de geschiedenis van Phillies. De Phillies All-Star Walk, Phillies Wall of Fame en Memory Lane bevinden zich in de Alley. Het bekende, verrukkelijke Philadelphia gerecht vindt ook zijn weg naar Citizens Bank Park, waardoor onderscheidingen zoals “Best Ballpark Eats” van het Food Network in bedwang worden gehouden.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Museo Etnográfico Tanit
Lanzarote, Spanje

Museo Etnográfico Tanit

Dit kleine museum is gevestigd in één van de eerste nederzettingen van het eiland en is gehuisvest in een bijna 300 jaar oud wijnlaboratorium in Malmsey. Ontdek Canarische kunstvoorwerpen, waaronder aardewerk en beeldjes, tentoongesteld in het traditionele 18e-eeuwse herenhuis. Het museum heeft een permanente collectie en organiseert regelmatig wisselende exposities, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken is. Het etnografisch museum is het beste van het eiland en biedt een fascinerend kijkje in het dagelijkse leven en de geschiedenis van Lanzarote. Vergeet niet om het café van het hotel te bezoeken voor een verfrissende pauze tijdens jouw ontdekkingstocht.
Lees meer
Pulchri Studio
Den Haag, Nederland

Pulchri Studio

Deze instelling zonder winstoogmerk bestaat uit vele getalenteerde kunstenaars en beeldhouwers die sinds 1847 een aanvulling zijn op het archief van hedendaagse kunst in Den Haag. Waar de studio begon als een workshop waar kunstenaars samen konden komen en hun werk met andere kunstenaars konden delen, worden er nu jaarlijks ongeveer zestig tentoonstellingen gehouden, die op verzoek toegankelijk zijn voor leden van de vereniging en het publiek. Het is raadzaam om contact op te nemen met de studio voor meer informatie over lidmaatschappen en gasttoegang, aangezien sommige evenementen alleen voor leden zijn, terwijl andere voor iedereen toegankelijk zijn. Het café/restaurant is een goede plek om te beginnen, aangezien het overdag open is voor het publiek.
Lees meer
Auckland oorlogsherdenkingsmuseum
Auckland, Nieuw-Zeeland

Auckland oorlogsherdenkingsmuseum

Het museum is gevestigd in één van de mooiste erfgoedgebouwen van het land. Het heeft een prachtige tentoonstelling van meer dan 2000 schatten en kunstvoorwerpen van onschatbare waarde uit de Maori en de Stille Oceaan, die de cultuur en geschiedenis van het land tonen. Er is ook een oorlogsmonument voor de provincie Auckland, voornamelijk voor degenen die zijn omgekomen in de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Het Auckland Museum is de enige plek in Auckland waar bezoekers ook dagelijks een culturele Maori-voorstelling kunnen bijwonen. (3 keer per dag en duurt 30 minuten).
Lees meer
Hobbiton filmset & Waitomo Glowworm grotten
Auckland, Nieuw-Zeeland

Hobbiton filmset & Waitomo Glowworm grotten

Ontdek twee van de meest bezochte attracties van Nieuw-Zeeland met deze combinatietour van Auckland naar de Hobbiton Movie Set & Waitomo Glowworm Caves. Loop eerst het echte landschap van Middle Earth binnen en kijk waar de films “Lord of the Rings” en “The Hobbit” zijn opgenomen. Neem een kijkje in Hobbit Holes, speel in de Shire en neem een drankje in de Green Dragon Inn. Ontdek later de mythen en geschiedenis van de Maori tijdens een boottocht door de beroemde Waitomo-grotten en geniet van een magische lichtshow georganiseerd door de miljoenen gloeiwormen die er leven. Sluit de tour af met een rit door enkele van de meest majestueuze landschappen van het Noordereiland.
Bookable
Lees meer