Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Parco Sempione
Milaan, Italië

Parco Sempione

Geniet van een dagje uit in één van de groenste en weelderigste parken van de stad. In Parco Sempione is er voor elk wat wils: speelplaatsen en treinritten voor de kinderen, voetbalvelden en een rolschaatsbaan, en groene gazons met gratis wifi om te ontspannen na een drukke dag. Ontsnap aan de hitte in het Civic Aquarium, waarvan het gebouw werd gebouwd voor de Internationale Expositie in 1906. Bekijk Milaan vanuit vogelperspectief door de lift naar Torre Branca te nemen. Met een hoogte van 108,6 meter is het één van de hoogste gebouwen in de stad. Beleef een romantisch moment op de Ponte delle Sirenette, een kleine brug gewijd aan alle geliefden.
Lees meer
Hyde Park
Londen, Verenigd Koninkrijk

Hyde Park

Hyde Park beslaat meer dan 141 hectare en is een groene oase in het centrum van Londen. Het park herbergt ongeveer 4.000 bomen, een groot meer, een weide en sierbloementuinen. Het biedt een druk programma van activiteiten en evenementen, waaronder paardrijden, schaatsen, fietsen, zwemmen en varen. Hoogtepunten om naar uit te kijken zijn onder andere de Serpentijnbrug, de Joy of Life-fontein, het Achillesbeeld, de Diana Memorial Fountain en Speaker's Corner.
Bookable
Lees meer
Kronhuset
Göteborg, Zweden

Kronhuset

Slechts 21 jaar nadat Gustav II Adolf de stad Göteborg had gesticht, begon hij met de bouw van Kronhuset. Dit historische gebouw is één van de oudste gebouwen van de stad en dateert uit het midden van de 17e eeuw. Oorspronkelijk ontworpen als opslagplaats voor militaire uniformen en uitrusting, doet Kronhuset nu dienst als concertzaal en handwerkcentrum. Het ligt achter het Gustav Adolf-plein en beschikt ook over charmante kleine winkeltjes en een heerlijk café waar bezoekers van kunnen genieten.
Lees meer
London Dungeon
Londen, Verenigd Koninkrijk

London Dungeon

De geschiedenis van Londen zit vol gruwelijke verhalen en angstaanjagende personages. De attractie London Dungeon op de zuidoever van de Theems vertelt een aantal van die bloederige verhalen. Met kostuums, 360°-sets en een groot aantal speciale effecten neemt London Dungeon je in 90 minuten mee door 1000 jaar bloederige, gruwelijke en angstaanjagende verleden van de stad. Kijk onderweg uit voor Jack the Ripper en Sweeney Todd. Dit is geen attractie voor nerveuze mensen.
Bookable
Lees meer