Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
New Orleans Jazz & Heritage Festival (april–mei)
New Orleans, Louisiana

New Orleans Jazz & Heritage Festival (april–mei)

Het jaarlijkse New Orleans Jazz and Heritage Festival (ook bekend als Jazz Fest) is een 10-daagse viering van de muziektraditie van de stad en de staat, op de tweede plaats na het beroemde Mardi Gras. Bands en artiesten uit het hele land komen samen in New Orleans om muziek te spelen die essentieel is voor het ontstaan van de kunstscene in Louisiana, van Cajun-muziek tot blues, Afro-Caribisch, zydeco en natuurlijk jazz.
Lees meer
Eco-parken & rondleidingen
Cancún, Mexico

Eco-parken & rondleidingen

Als je op zoek bent naar een leuk dagje uit met het gezin, vergeet dan niet de ecoparken van Xel Há en Xcarét te bezoeken. Met shows en avonturen in prachtige weelderige tropische vegetatie met exotische dieren in het wild, bieden deze parken een vermakelijk, leerzaam en leuk dagje uit voor jong en oud. Voor degenen die iets energieker en avontuurlijker zijn, probeer één van de spannende ecotours waarbij je je als een echte ontdekkingsreiziger zult voelen.
Bookable
Lees meer
Britt Coffee Tour
San José, Costa Rica

Britt Coffee Tour

Sinds 1991 heeft Britt Coffee Tour bijna 1 miljoen koffieliefhebbers van over de hele wereld opgeleid en vermaakt door ze uit te nodigen op hun werkende plantage en branderij. Doe mee aan de tour en ontdek waarom het Costa Ricaanse klimaat en het gevarieerde landschap ideale groeiomstandigheden bieden voor gastronomische koffiebonen. Foodies zullen het lunchbuffet in restaurant Don Próspero waarderen. Vergeet niet wat vers gebrande bonen mee naar huis te nemen.
Bookable
Lees meer
Kerst in New Orleans stijl (december)
New Orleans, Louisiana

Kerst in New Orleans stijl (december)

Kerstmis is een heel speciale tijd in New Orleans, een tijd waarin kerstliederen en live jazz in de lucht weerklinken. Allemaal om Louisiana's kerstman bekend als Papa Noël te verwelkomen, die reist met een door een alligator getrokken boot in plaats van met een slee door de sneeuw. Maak van de gelegenheid gebruik om te genieten van een viergangendiner van Réveillon en de feestelijke sfeer op te snuiven onder de verlichte eeuwenoude eiken van het stadspark.
Lees meer