Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Toren van David & Museum voor de Geschiedenis van Jeruzalem
Jeruzalem, Israël

Toren van David & Museum voor de Geschiedenis van Jeruzalem

Gelegen aan de ingang van de oude stad, vlakbij de Jaffapoort, biedt de oude citadel (in de volksmond bekend als de Toren van David) een geweldige manier om jouw bezoek aan Jeruzalem te beginnen. Vanaf de top kun je genieten van het panoramische uitzicht op de omgeving. Om dieper in de geschiedenis van de stad te duiken, kun je het Museum of the History of Jerusalem bezoeken, dat zich in het fort bevindt, of de Night Spectacular show bijwonen, die entertainment en educatie combineert. De citadel, gebouwd door Herodes de Grote, wordt beschouwd als de plaats waar het doodvonnis van Jezus werd uitgesproken. Het diende later als centrum voor de kruisvaarders en de Ottomanen en werd verschillende keren gerestaureerd.
Lees meer
Riga Geboorte van Christus Orthodoxe Kathedraal
Riga, Letland

Riga Geboorte van Christus Orthodoxe Kathedraal

Gebouwd in neo-byzantijnse stijl tussen 1876 en 1883, toen het land deel uitmaakte van het Russische rijk, is de Geboorte van Christus-kathedraal in Riga de grootste orthodoxe kerk in de stad. Het heeft in de loop der jaren verschillende transformaties ondergaan en werd tijdens het Sovjettijdperk gebruikt als planetarium en restaurant. Sindsdien is het echter volledig gerestaureerd als kerk en worden er nu regelmatig orthodoxe diensten gehouden. Het heeft ook één van de grootste orgels in Europa met 6.768 pijpen.
Lees meer
Jordaan
Amsterdam, Nederland

Jordaan

De Jordaan is een wijk in het centrum van Amsterdam, ten westen van de Prinsengracht. Het was oorspronkelijk een arbeidersbuurt, maar is uitgegroeid tot één van de duurste, meest luxe en gewilde locaties in het land. Het herbergt prachtige historische woongebouwen met schattige hofjes, talrijke galeries voor moderne kunst, speciaalzaken, cafés en restaurants. Rembrandt bracht de laatste jaren van zijn leven door in de Jordaan, aan de Rozengracht. Het Anne Frank Huis ligt aan de rand van de Jordaan, aan de Prinsengracht. Veel huizen in de Jordaan hebben een stenen tablet op de gevel waarop het beroep- of familieteken van de bewoners staat afgebeeld, zoals een schaar voor kleermakers en een biggetje voor de slager. Kijk hoeveel je er kunt spotten!
Bookable
Lees meer
Vaticaanstad
Rome, Italië

Vaticaanstad

Het Vaticaan, het hoofdkwartier van de Rooms-Katholieke Kerk en de thuisbasis van de paus, is een kerkelijke staat. Het is ook de kleinste staat in Europa, zowel qua omvang als qua bevolking. Hoewel piepklein, heeft de staat 11 opmerkelijke musea, waaronder de met Michelangelo versierde Sixtijnse Kapel (misschien wel de grootste parel), de Sint-Pietersbasiliek en het Sint-Pietersplein. Bewonder de schatten van het Vaticaan tijdens je vooraf geboekte rondleiding en voorkom dat je in de rij moet staan die bekend staat om zijn trage wachtrijen.
Bookable
Lees meer