Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Sint-Michielsbrug, romantiek in Gent
Gent, België

Sint-Michielsbrug, romantiek in Gent

De Sint-Michielsbrug is dé plaats voor romantische zielen. Grabbel alvast naar je smartphone voor een reeks spectaculaire selfies. Want in welke richting je ook kijkt, hier ben je 360° omringd door de charmante schoonheid van Gent. Een extra, extra feeëriek uitzicht op het hart van Gent krijg je bij valavond als alle historische bezienswaardigheden ook nog eens prachtig verlicht zijn. Op de Sint-Michielsbrug beleef je tijdens je weekend in Gent een mindful moment. Sta hier even stil, geniet en kijk naar de postkaartuitzichten: de Gras- en de Korenlei met de Oude vismijn, in de verte het Gravensteen, de Sint-Michielskerk, de achterkant van het Pand en natuurlijk de 3 beroemde torens van Gent op één rij. Enkel vanop deze brug kan je ze in één uniek beeld vatten. De Sint-Michielsbrug was vroeger een platte draaibrug, maar begin 20ste eeuw werd deze vervangen door de stenen boogbrug. Midden op de boog staat een mooie centrale lantaarn met een bronzen Sint-Michielsbeeld. Hou je fototoestel in aanslag!
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Blarney Castle & Gardens
Cork, Ierland

Blarney Castle & Gardens

Op de top van dit 15e-eeuwse kasteel ligt de wereldberoemde Blarney Stone. Volgens de legende zullen degenen die de steen kussen “De Gave van de Babbel” ontvangen, welsprekendheid en charme. De minder bekende Poison Garden bevat een verzameling dodelijke en gevaarlijke planten van over de hele wereld, terwijl de Rock Close en talloze buitenbeelden en kunstwerken een bredere kijk op de geschiedenis inspireren. Je komt ook een varentuin tegen met de sfeer van een tropische jungle diep in het bos. Het kasteel ligt op een korte busrit of rijafstand van de stad van Cork en één van de meest iconische bezienswaardigheden van Ierland.
Lees meer
César Manrique huismuseum – Palmbomenhuis in Haría
Lanzarote, Spanje

César Manrique huismuseum – Palmbomenhuis in Haría

Dompel jezelf onder in de rustige wereld van César Manrique's huis in Haría, een pittoresk dorpje dat veel van de traditionele charme van Lanzarote heeft behouden. In dit prachtig bewaard gebleven huis en atelier woonde en werkte de vermaarde kunstenaar en architect tot aan zijn dood in 1992. Verken de kamers en binnenplaatsen vol persoonlijke bezittingen van Manrique, gevonden voorwerpen en handgemaakte accessoires die zijn unieke esthetische visie weerspiegelen. Bewonder de nobele materialen en levendige planten binnen en buiten die een serene en uitnodigende sfeer creëren. Betreed het aparte ateliergebouw waar Manrique dagelijks schilderde, omringd door olieverf, schildersezels en onvoltooide werken. De ruimte is bewaard gebleven zoals hij deze heeft verlaten en biedt een inkijkje in het creatieve proces van de kunstenaar.
Lees meer
Piraterijmuseum in Castillo de Santa Barbara
Lanzarote, Spanje

Piraterijmuseum in Castillo de Santa Barbara

Het 16e-eeuwse Santa Barbara-kasteel op Lanzarote werd niet alleen gebouwd om het eiland te verdedigen tegen pirateninvasies, maar ook om de lokale bevolking een veilige haven te bieden tijdens dergelijke aanvallen. Tegenwoordig is in dit opmerkelijke fort het Piraterijmuseum gevestigd, waar bezoekers zich kunnen verdiepen in de fascinerende geschiedenis van piraterij en maritieme conflicten op het eiland. Het kasteel ligt bovenop een vulkanische top en biedt adembenemende uitzichten op het omringende landschap.
Lees meer