Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Museo Etnográfico Tanit
Lanzarote, Spanje

Museo Etnográfico Tanit

Dit kleine museum is gevestigd in één van de eerste nederzettingen van het eiland en is gehuisvest in een bijna 300 jaar oud wijnlaboratorium in Malmsey. Ontdek Canarische kunstvoorwerpen, waaronder aardewerk en beeldjes, tentoongesteld in het traditionele 18e-eeuwse herenhuis. Het museum heeft een permanente collectie en organiseert regelmatig wisselende exposities, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken is. Het etnografisch museum is het beste van het eiland en biedt een fascinerend kijkje in het dagelijkse leven en de geschiedenis van Lanzarote. Vergeet niet om het café van het hotel te bezoeken voor een verfrissende pauze tijdens jouw ontdekkingstocht.
Lees meer
César Manrique huismuseum – Palmbomenhuis in Haría
Lanzarote, Spanje

César Manrique huismuseum – Palmbomenhuis in Haría

Dompel jezelf onder in de rustige wereld van César Manrique's huis in Haría, een pittoresk dorpje dat veel van de traditionele charme van Lanzarote heeft behouden. In dit prachtig bewaard gebleven huis en atelier woonde en werkte de vermaarde kunstenaar en architect tot aan zijn dood in 1992. Verken de kamers en binnenplaatsen vol persoonlijke bezittingen van Manrique, gevonden voorwerpen en handgemaakte accessoires die zijn unieke esthetische visie weerspiegelen. Bewonder de nobele materialen en levendige planten binnen en buiten die een serene en uitnodigende sfeer creëren. Betreed het aparte ateliergebouw waar Manrique dagelijks schilderde, omringd door olieverf, schildersezels en onvoltooide werken. De ruimte is bewaard gebleven zoals hij deze heeft verlaten en biedt een inkijkje in het creatieve proces van de kunstenaar.
Lees meer
Saint-Rémy-de-Provence
Provence, Frankrijk

Saint-Rémy-de-Provence

Saint-Rémy-de-Provence is een charmant middeleeuws stadje aan de voet van het Alpilles-gebergte en omgeven door weelderige velden met olijfbomen, wijngaarden en lavendelvelden. De stad staat bekend om zijn pittoreske smalle straatjes, prachtig bewaard gebleven historische gebouwen en levendige culturele scene. Saint-Rémy herbergt een aantal indrukwekkende Romeinse ruïnes, waaronder de oude stadsmuren en de overblijfselen van een Romeins aquaduct. Het is ook bekend als de geboorteplaats van Nostradamus, de beroemde Franse astroloog en arts. Bezoekers kunnen ook de musea, galerieën en studio's van de stad verkennen om het werk van hedendaagse kunstenaars te ontdekken, geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid en het culturele erfgoed van het gebied.
Lees meer