Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Rotterdam Centraal
Rotterdam, Nederland

Rotterdam Centraal

Rotterdam Centraal (Team CS, 2014) is één van de meest iconische architecturale locaties in Rotterdam. Het dak boven de sporen is bedekt met zonnepanelen en het opvallende dak van de hal wijst naar het stadscentrum. Een aantal historische elementen uit het voormalige stationsgebouw (1957) van Sybold van Ravesteyn zijn hergebruikt, zoals de originele klok in de voorgevel en de letters ‘Centraal Station’. In de grote zaal vind je verschillende winkels, informatie over het openbaar vervoer en de Rotterdamse Toeristische Informatie. Als je op zoek bent naar originele souvenirs, moet je ook winkelen bij ‘Love Rotterdam. Gifts, Food & More’. Het plein voor de stations is een populair startpunt voor vele wandel- en fietstochten door de Rotterdamse architectuur.
Bookable
Lees meer
Santa Maria della Spina
Pisa, Italië

Santa Maria della Spina

De vrij kleine Santa Maria della Spina kerk, gebouwd rond 1230 en later vergroot in 1325, heeft één van de meest opvallende gotische gebouwen in Europa. De ligging aan de rivier draagt bij aan de iconische status en is daarmee één van de meest gefotografeerde bouwwerken in de stad. Je vindt het op de linkeroever van de rivier de Arno, tegenover het Nationaal Museum van Pisa. De naam della Spina (“van de doorn”) komt van de aanwezigheid van een doorn, herkend als een deel van de doornenkroon die op Christus is geplaatst. Het relikwie werd in 1333 naar deze kerk gebracht.
Lees meer
Museum & Depot Boijmans Van Beuningen
Rotterdam, Nederland

Museum & Depot Boijmans Van Beuningen

Museum Boijmans Van Beuningen is één van de oudste musea in Nederland. Het hele jaar door biedt het museum een rijk scala aan tijdelijke tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast is de collectie schilderijen, sculpturen, tekeningen, etsen en voorwerpen indrukwekkend. Het bevat veel belangrijke Nederlandse en Europese werken uit de periode van de vroege middeleeuwen tot de 21e eeuw, van Jeroen Bosch tot Rembrandt en van Gogh tot Salvador Dalí en Dutch Design. Het museumgebouw is gesloten vanwege een ingrijpende renovatie, maar de volledige collectie van 145.000 objecten is toegankelijk voor het publiek in andere musea. Binnen het Museumpark heeft Museum Boijmans Van Beuningen een kunstdepot gebouwd: Depot Boijmans Van Beuningen.
Lees meer