Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Royal Mansour Marrakesh Hammam Spa
Marrakesh, Marokko

Royal Mansour Marrakesh Hammam Spa

Een bezoek aan een hamam is een essentiële ervaring in Marrakesh om lichaam en geest te verjongen. Berbers hebben hun huidverzorgingsrituelen eeuwenlang aangescherpt om hun huid stralend te houden in het barre woestijnklimaat. Geniet van een reinigingssessie met zwarte olijfzeep, haarverzorging en grondig scrubben met scrubhandschoenen. Voor een eersteklas ervaring biedt Royal Mansour de belangrijkste hamam van Marrakesh. Hier komt luxe samen met traditie: je leunt achterover op verwarmd marmer terwijl water uit ingewikkeld ontworpen zilveren emmers over je heen wordt gegoten. Ze gebruiken hoogwaardige Marokkaanse ingrediënten in hun kenmerkende rhassoul-scrub, met een mix van roos, basilicum en andere natuurlijke elementen. Er zijn diverse behandelingen beschikbaar, en vooraf reserveren is een must.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Spa
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Spa

Tijdens je vakantie is het vinden van momenten van ontspanning net zo belangrijk als het verkennen van spannende bezienswaardigheden. Geniet van ultieme rust in Santai Spa, een luxe toevluchtsoord met een scala aan voorzieningen, waaronder een zoutgrot, een buitenbubbelbad, een zwembad, een sauna en meer. Ontspan met verjongende behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, massages en manicures, waardoor je je verfrist en gerevitaliseerd voelt. Gunstig gelegen in Resorts World, een levendig multi-entertainmentcomplex met winkels, een bioscoop, een casino en verschillende eetgelegenheden, wordt een bezoek aan Santai Spa een uitstekende aanvulling op jouw reisschema als de tijd het toelaat.
Lees meer
Tom McCall Waterfront Park
Portland

Tom McCall Waterfront Park

Maak een wandeling door één van de populairste stedelijke gebieden van Portland voordat je verder weg parken gaat verkennen: het Tom McCall Waterfront Park met uitzicht op de rivier de Willamette. Er is hier meestal genoeg activiteit, gezien alle fietsers, skateboarders, joggers en picknickers die hier komen, maar er komen er nog meer om grote buitenevenementen en festivals bij te wonen die hier het hele jaar door worden gehouden. Op warme zomerdagen trekken velen naar de verfrissende Salmon Street Springs.
Lees meer