Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Dagtour Niagarawatervallen vanuit Toronto
Toronto, Canada

Dagtour Niagarawatervallen vanuit Toronto

Bewonder één van 's werelds grootste natuurwonderen tijdens een Niagara Falls dagtour vanuit Toronto. Samengesteld uit de American Falls, Bridal Veil Falls en Horseshoe Falls, heeft de Niagara Falls het hoogste debiet van alle watervallen ter wereld. Het is alsof meer dan een miljoen badkuipen met water elke seconde over de rand storten. Dus, mis je kans niet om te genieten van het adembenemende uitzicht en doorweekt te raken terwijl je er bent.
Bookable
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Universiteitsmuseum
Groningen, Nederland

Universiteitsmuseum

Het Universiteitsmuseum Groningen, opgericht in 1934, toont een eclectische mix van natuur, cultuur en wetenschap. Hoogtepunten zijn onder meer historische medische instrumenten, 's werelds eerste elektrische auto uit 1835 en een eerbetoon aan Dr. Aletta Jacobs, de eerste vrouwelijke afgestudeerde van Nederland. Het anatomisch theater van het museum bevat ongeveer 50 macabere anatomische preparaten, evenals enkele skeletten en wasmodellen. Bekijk de officiële website om meer te weten te komen over de steeds veranderende tijdelijke tentoonstellingen.
Lees meer
Excalibur klimtoren bij Klimcentrum Bjoeks
Groningen, Nederland

Excalibur klimtoren bij Klimcentrum Bjoeks

Excalibur in Klimcentrum Bjoeks, 's werelds hoogste vrijstaande klimtoren, biedt een unieke beklimming voor ervaren klimmers. Met een hoogte van 37 meter en een uitsteeklengte van 11 meter bootst hij echte topomstandigheden na. Klimmers kunnen met elkaar in contact komen via een WhatsApp-groep voor partners en ter plaatse alle benodigde apparatuur huren. Voor de avonturiers is er zelfs een optie om bovenop Excalibur te overnachten. Je kunt bij Bjoeks ook boulderen in de buitenlucht, een bijzondere ervaring waarvoor technische vaardigheden vereist zijn. Indoor klimmen en essentiële voorzieningen zoals douches en een keuken maken jouw verblijf extra comfortabel.
Lees meer
De Drie Steden van Cottonera
Malta, Malta

De Drie Steden van Cottonera

Aan de overkant van de Grand Harbour, ten zuiden van Valletta, liggen de historische vestingsteden Vittoriosa, Cospicua en Senglea, gewoonlijk aangeduid als de Drie Steden van Cottonera. Als je maar tijd hebt voor één van hen, is Vittoriosa het meest de moeite waard om te bezoeken. Hier vind je Fort Sint-Angelo, het Heilige Paleis en de waterkant van Vittoriosa, die in het begin van de jaren 2000 werd gerenoveerd om opnieuw zijn oude glorie te bereiken.
Lees meer