Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Parlementsgebouwen
Londen, Verenigd Koninkrijk

Parlementsgebouwen

Volg een rondleiding door het Palace of Westminster, ook wel de Houses of Parliament genoemd, en ervaar 1000 jaar geschiedenis. Bezoekers worden via Westminster Hall in het gebouw verwelkomd, voordat ze bij de staatsopening van het parlement in de voetsporen treden van de koning. Bewonder de Victoriaanse pracht van de Lords Chamber en bekijk de beroemde groene banken in de Commons Chamber. Audiogidsen en rondleidingen zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch en Mandarijn.
Bookable
Lees meer
Morton H. Meyerson Symphony Center
Dallas, Texas

Morton H. Meyerson Symphony Center

Dit symfoniecentrum is ook wel liefkozend 'The Meyerson' genoemd. Het trekt consequent zowel inwoners als bezoekers van Dallas, zelfs degenen zonder eerdere ervaring of smaak voor orkestmuziek. Met een voortreffelijke akoestiek en adembenemende architectuur, speelt The Meyerson gastheer voor het Dallas Symphony Orchestra, Dallas Wind Symphony, het Turtle Creek Chorale en talloze anderen. Met een groot repertoire aan muzikale en niet-muzikale evenementen zal het zeker indruk maken op zelfs de meest doorgewinterde liefhebber.
Lees meer
Göteborgs Domkerk
Göteborg, Zweden

Göteborgs Domkerk

De kathedraal van Göteborg, ook bekend als de Gustavi Domkyrka, is een belangrijke religieuze bezienswaardigheid in het hart van Göteborg, waarvan de oorsprong teruggaat tot de 19e eeuw. De opvallende architectuur van de kathedraal, met een combinatie van gotische en neoklassieke elementen, fascineert bezoekers. De kathedraal van Göteborg speelt een integrale rol in de lokale gemeenschap en houdt religieuze diensten, concerten en culturele evenementen. De huidige kerk is echter in feite de derde iteratie, aangezien beide vorige kathedralen in 1721 en 1802 door branden werden verwoest. De derde en huidige kathedraal werd voltooid in 1815 en de toren werd toegevoegd in 1825. In de loop der jaren hebben uitgebreide restauraties en renovaties plaatsgevonden, waardoor het behoud en de blijvende grandeur van deze historische plek is gewaarborgd.
Lees meer