Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Brouwerij de Drie Ringen
Amersfoort, Nederland

Brouwerij de Drie Ringen

Amersfoorts bier bestaat al sinds 1323. Doordat Amersfoort van oudsher goed water heeft, kwamen er steeds meer brouwerijen in Amersfoort. Helaas sloten na 1800 veel brouwerijen de deuren door de opkomende concurrentie uit andere plaatsen in het land. In 1989 opende De Drie Ringen tóch de deuren, uit een initiatief van vrienden. Sindsdien kun je bij deze brouwerij genieten van oud Amersfoorts recept, een rondleiding krijgen en een kijkje nemen achter de schermen van de brouwerij.
Lees meer
Nationaal Maritiem Museum
Dubrovnik, Kroatië

Nationaal Maritiem Museum

Het Maritiem Museum bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het Sint-Jansfort. De exposities op de eerste verdieping geven een overzicht van de ontwikkeling van de maritieme handel en scheepsbouw van Dubrovnik vanaf het begin tot de val van de Republiek Dubrovnik. De exposities op de tweede verdieping tonen de heropleving van de maritieme handel in Dubrovnik en op het schiereiland Pelješac in de 19e eeuw, evenals de kracht van de stoomschepen van Dubrovnik tot aan de Tweede Wereldoorlog en daarna.
Lees meer
Aquarium van Genua
Genua, Italië

Aquarium van Genua

Het Aquarium van Genua is het grootste aquarium in Italië en biedt eindeloos entertainment voor het hele gezin. Het beschikt over de meest uitgebreide aquatische biodiversiteit in Europa, met meer dan 70 exposities en ongeveer 12.000 exemplaren van 600 soorten. Bezoekers kunnen zeldzame soorten zoals zeekoeien en beroemde soorten zoals dolfijnen, pinguïns en haaien bewonderen. Andere attracties zijn kwallen, zeehonden en kleurrijke tropische vissoorten.
Lees meer
De stranden van Málaga
Málaga, Spanje

De stranden van Málaga

Malaga strekt zich uit langs de Promenade van Pablo Ruiz Picasso en beschikt over kilometers prachtige zandstranden, geflankeerd door een scala aan charmante restaurants en bars. Tot de meest geliefde strandbestemmingen van de stad behoren La Malagueta en La Caleta. Deze twee pittoreske stranden bieden een scala aan handige faciliteiten, waaronder douches, toiletten, ligbedden en meer, wat zorgt voor een heerlijke en comfortabele strandervaring voor bezoekers.
Lees meer