Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cruise bij zonsondergang over de Taag rivier
Lissabon, Portugal

Cruise bij zonsondergang over de Taag rivier

Ontdek Lissabon vanuit een nieuw perspectief tijdens een rondvaart over de Taag bij zonsondergang, wanneer de architectuur en topologie van de stad er bijzonder magisch uitzien in de gouden zonnestralen. Je zult in één klap alle belangrijke bezienswaardigheden aan de waterkant van Lissabon kunnen zien: de Belém-toren, de kathedraal van Lissabon, het Castelo de São Jorge en onder de prachtige 25 de Abril-brug door.
Bookable
Lees meer
Stranden
Mykonos, Griekenland

Stranden

Als strandfeesten zijn wat je zoekt, zal Mykonos je niet teleurstellen. Ga naar het beroemde Paradise Beach en/of Super Paradise Beach voor enkele van de populairste barren en clubs aan het water die nooit slapen (er wordt vaak gedanst op klaarlichte dag). Ga voor een meer ontspannen, stillere ervaring naar de stranden van Elia, Platis Gialos, Ornos, Panormos, Paranga of Agios Sostis. De laatste is een echt verborgen juweeltje ver weg van de uitzinnige menigte in het noorden van het eiland.
Lees meer
Flamenco optredens
Granada, Spanje

Flamenco optredens

Flamenco is een gepassioneerde, ritmische dans gebaseerd op folkloristische muziektradities uit Zuid-Spanje. Over het algemeen vergezeld van speciale muziekinstrumenten, is dit een levendige vorm van kunst die uniek is voor de regio. Talloze aanbieders bieden Flamenco-ervaringen op allerlei locaties. Als je in Sacramonte bent, zorg er dan voor dat je een flamencoshow bijwoont in Zambra María la Canastera: uitgevoerd in een kleine gerestaureerde grotwoning vol met memorabilia. Probeer in het stadscentrum El Tabanco voor een redelijk geprijsde flamenco-avond, aangevuld met wijn en tapas. Ga voor een hoogwaardige culturele ervaring naar Casa del Arte.
Lees meer